OVER MIJ
Gabie Devaney

Eerst een stukje achtergrond over de Dotpaint Academy…

De Dotpaint Academy is oorspronkelijk opgericht door Natashja van Ginkel (1972-2022) uit het verlangen een krachtig netwerk van dot artists op te bouwen waarin ieder met zijn eigen onderneming andere mensen kan laten ervaren hoeveel rust en voldoening Dotpainten je kan brengen. Wegens gezondheidsredenen kon Natashja eind 2020 de Dotpaint Academy niet langer voortzetten en heb ik het trainingsprogramma van haar overgenomen. Aangezien ik zelf de opleiding bij haar had doorlopen, voelde dit vertrouwd voor haar.

Ondertussen heb ik het programma van de Jaartraining verder ontwikkeld, uitgediept en aangevuld tot een prachtige, creatieve opleiding die niet alleen geschikt is voor mensen die dotpaint workshops willen gaan geven, maar ook voor diegenen die zichzelf één dag in de maand ‘tijd-voor-mij’ gunnen, hun creatieve talent (her)ontdekken en zich dot voor dot persoonlijk ontwikkelen. Het geeft mij enorm veel voldoening om al mijn kennis en ervaring met anderen te delen.

Naast de Dotpaint Academy Jaartraining geef ik ook losse individuele dotpaint workshops. Ideaal voor diegenen die kennis willen maken met dotpainten of hun techniek willen verfijnen.

Natas-en-Gabie

Over mij...

GabieDevaney-Vierkant

Gabie Devaney

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Ik ben al ruim 25 jaar grafisch vormgever en oprichter van praktijk Reconnect Your Heart. Niets geeft mij meer voldoening dan een ander te ondersteunen in het proces van (zelf)bewustwording en het vinden van innerlijke rust. Een aantal jaren geleden kwam dotpainten op mijn pad en heb ik tijdens een workshop bij Natashja van Ginkel zelf ervaren wat deze meditatieve kunstvorm met je innerlijke wezen doet. Toen zij de Jaartraining bekend maakte, twijfelde ik geen moment! Mijn verlangen was groot om anderen te laten ervaren wat dotpainten met je doet: “Uit je hoofd en in je hart”, de essentie van mijn praktijk.

Ik had natuurlijk nooit gedacht dat ik de Dotpaint Academy zelf zou gaan runnen, maar ik ben enorm dankbaar dat ik de helende kracht van creativiteit en dotpainten met anderen kan delen en getuige mag zijn van wat dit bij deelnemers teweeg brengt! Voor meer informatie klik hier.

Hoe mooi is het om een ander te kunnen inspireren en te begeleiden in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling én creatieve onderneming.

De Dotpaint Academy Jaartraining heeft je veel te bieden:

  • 10 trainingsdagen vol creativiteit, waar je de dot-techniek eigen maakt en zelf creatief bezig bent in verbinding met gelijkgestemden
  • prachtig proces van zelfbewustwording en persoonlijke ontwikkeling door middel van creativiteit
  • maak kennis met het creatief ondernemerschap (heb je geen ambities om zelf workshops te gaan geven? Weet dat je nog steeds welkom bent!)
  • toegang tot een besloten Dotpaint Academy groep voor deelnemers waar je tussendoor vragen kunt stellen, informatie uitwisselen en met elkaar kunt afspreken en oefenen
  • je eigen promotie pagina op de Dotpaint Academy website
  • korting op de aanschaf van materialen
  • gemakkelijk en overzichtelijk per cursusmaand betalen (of in één keer met fikse korting!)
  • advies bij het opstarten van je bedrijf
  • binnen een half jaar kun je al je eerste workshops gaan geven!
  • de jaartraining is ook geschikt voor mensen die nog nooit gedot hebben!

Mijn Verlangen

Dotpainten brengt je weer terug bij jezelf, uit je hoofd en in je hart, je komt weer helemaal in het NU. Iets waar veel mensen behoefte aan hebben en waar ik een ander graag bij ondersteun!

Dotpainten is niet zomaar een kunstvorm, maar een kunstvorm welke rust en evenwicht teweeg kan brengen. Bewustwording en weer terugkomen bij je kern, bij jezelf! Dotpainten doet je alles om je heen vergeten. Uit je hoofd, en in je hart! Het moment van loslaten tijdens het proces van Dotpainten, wanneer gedachten en verwachtingen naar de achtergrond verdwijnen, creëert een opening en dan vindt er een diep luisteren naar je intuïtie plaats. Een diepe connectie met het ‘zelf’ waardoor je levensenergie weer lekker kan stromen en jij terugkomt in je flow.

Ik heb zelf niet alleen het plezier van Dotpainten mogen ervaren, maar vooral ook de rust die het teweeg kan brengen in deze soms zo hectische wereld, waar alles zo ontzettend snel gaat. De behoefte aan innerlijke rust en zelfontplooiing is groot!

Dotpainten is mindfulness. Het herhalende proces van dippen in de verf en dotten op je ondergrond heeft een meditatief effect op je hele wezen. Het helpt je te focussen en brengt je terug in het NU. Daarnaast is het ook een vorm van Art Therapie. Dotpainten spreekt aan op het creërende vermogen, welke in ieder mens aanwezig is. Je komt innerlijk in ‘beweging’ door het creatieve proces van het werken met verschillende kleuren en de unieke vormen die je creëert. Zo kom je terug bij jezelf, bij je kern.

Mijn grootste verlangen is om jou te inspireren en in contact te brengen met je hart, thuiskomen bij jezelf, door middel van dotpainten. Ik laat je graag de helende kracht van creativiteit ervaren, wat dit innerlijk met je doet en hoe mooi het is om in verbinding met je hart te leven.

©2022 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?