OVER MIJ
Gabie Devaney

Eerst een stukje achtergrond over de Dotpaint Academy…

De Dotpaint Academy is oorspronkelijk opgericht door Natashja van Ginkel (1972-2022) uit het verlangen een krachtig netwerk van dot artists op te bouwen waarin ieder met zijn eigen onderneming andere mensen kan laten ervaren hoeveel rust en voldoening Dotpainten je kan brengen. Wegens gezondheidsredenen kon Natashja eind 2020 de Dotpaint Academy niet langer voortzetten en heb ik het trainingsprogramma van haar overgenomen. Aangezien ik zelf de opleiding bij haar had doorlopen, voelde dit vertrouwd voor haar.

Ondertussen heb ik het programma van de jaartraining verder ontwikkeld, aangevuld en uitgediept tot een kleurrijke, creatieve ontwikkelreis waarin de deelnemers niet alleen hun creatieve talent (her)ontdekken, maar ook dot voor dot dichter bij zichzelf komen. Het geeft mij enorm veel voldoening om een ander te zien groeien en in zijn of haar kracht te stappen!

Naast de Jaartraining geef ik ook losse dotpaint workshops en werk ik 1 op 1 met vrouwen die hun innerlijke kracht willen ontdekken en zich weer magisch willen voelen!

Natas-en-Gabie

Over mij...

GabieDevaney-Vierkant

Gabie Devaney

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Ik ben al ruim 25 jaar grafisch vormgever en oprichter van praktijk Reconnect Your Heart. Niets geeft mij meer voldoening dan een ander te ondersteunen in het proces van (zelf)bewustwording en het vinden van innerlijke rust. Een aantal jaren geleden kwam dotpainten op mijn pad en heb ik zelf ervaren wat deze meditatieve kunstvorm innerlijke met je doet. “Uit je hoofd en in je hart”, de essentie van mijn praktijk. Dit is een prachtige manier om te verstillen, om naar binnen te keren en te helen. Het maakt niet uit hoe je de weg terug naar je hart vindt, als je maar een manier vindt die voor jou werkt en goed voelt.

Misschien leuk om te weten… ik heb ruim 16 jaar in het buitenland gewoond (droom in het Engels), ben getrouwd met een Ierse man en heb na vele jaren wachten en smachten een wonderkind in mijn armen mogen sluiten. Ik ben een echte Manifestor Generator (Human Design) die het heerlijk vindt om van alles te creëeren… zij het dot art, pouring art, sieraden, geurfrequenties, kaarsen, alcohol inkt creaties etc. Daarnaast zoek ik graag de stilte op in de natuur, ben ik dol op de zee, de zon en de sterren.

Wellicht ontmoeten we elkaar een keer in de studio!

Mijn grootste verlangen is om jou bewust te maken van wie jij werkelijk bent. Jou weer in verbinding te brengen met je hart, thuiskomen bij jezelf. Ik wil je laten ontdekken wat jouw grootste kracht is met kleur en je laten ervaren hoe helend het is om met je handen te creëeren en wat dit innerlijk met je doet.

Mijn Verlangen

Dotpainten brengt je weer terug bij jezelf, uit je hoofd en in je hart, je komt weer helemaal in het NU. Iets waar veel mensen behoefte aan hebben en waar ik een ander graag bij ondersteun!

Dotpainten is niet zomaar een kunstvorm, maar een kunstvorm welke rust en evenwicht teweeg kan brengen. Bewustwording en weer terugkomen bij je kern, thuiskomen bij jezelf! Dotpainten doet je alles om je heen vergeten. Uit je hoofd, en in je hart! Het moment van loslaten tijdens het proces van Dotpainten, wanneer gedachten en verwachtingen naar de achtergrond verdwijnen, creëert een opening en dan vindt er een diep luisteren naar je intuïtie plaats. Een diepe connectie met het ‘zelf’ waardoor je levensenergie weer lekker kan stromen en jij terugkomt in je flow.

Ik heb zelf niet alleen het plezier van Dotpainten mogen ervaren, maar vooral ook de rust die het teweeg kan brengen in deze soms zo hectische wereld, waar alles zo ontzettend snel gaat. De behoefte aan innerlijke rust en zelfontplooiing is groot!

Dotpainten is mindfulness. Het herhalende proces van dippen in de verf en dotten op je ondergrond heeft een meditatief effect op je hele wezen. Het helpt je te focussen en brengt je terug in het NU. Daarnaast is het ook een vorm van Art Therapie. Dotpainten spreekt aan op het creërende vermogen, welke in ieder mens aanwezig is. Je komt innerlijk in ‘beweging’ door het creatieve proces van het werken met verschillende kleuren en de unieke vormen die je creëert. Zo kom je terug bij jezelf, bij je kern.

Zet die eerste stip... en ontdek de kunst van jezelf zijn.

©2024 dotpaint-academy.nl lovingly maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?