OVER MIJ
Gabie Devaney

Eerst een stukje achtergrond over de Dotpaint Academy…

De Dotpaint Academy is oorspronkelijk opgericht door Natashja van Ginkel (1972-2022) uit het verlangen een krachtig netwerk van dot artists op te bouwen waarin ieder met zijn eigen onderneming andere mensen kan laten ervaren hoeveel rust en voldoening Dotpainten je kan brengen. Wegens gezondheidsredenen kon Natashja eind 2020 de Dotpaint Academy niet langer voortzetten en heb ik het trainingsprogramma van haar overgenomen. Aangezien ik zelf de opleiding bij haar had doorlopen, voelde dit vertrouwd voor haar.

Ondertussen heb ik het programma van de jaartraining verder ontwikkeld, aangevuld en uitgediept tot een kleurrijke, creatieve ontwikkelreis waarin de deelnemers niet alleen hun creatieve talent (her)ontdekken, maar ook dot voor dot dichter bij zichzelf komen. Het geeft mij enorm veel voldoening om een ander te zien groeien en in zijn of haar kracht te stappen!

Naast de activiteiten van de Dotpaint Academy, werk ik ook 1 op 1 met vrouwen die hun innerlijke kracht willen (her)ontdekken zodat zij vol zelfvertrouwen en helderheid hun eigen pad kunnen uitstippelen! Lees er alles over op gabiedevaney.com

Natas-en-Gabie

Over mij...

DPA-over-mij-sml-gabie-gd

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Ik ben al ruim 25 jaar grafisch vormgever en oprichter van praktijk Gabie Devaney (voormalig Reconnect Your Heart genoemd). Niets geeft mij meer voldoening dan een ander te ondersteunen in het proces van (zelf)bewustwording en het vinden van innerlijke rust. Dotpainten is een prachtige manier om te verstillen, om naar binnen te keren en te helen. “Uit je hoofd en in je hart”, de essentie van mijn praktijk. Het maakt niet uit hoe je de weg terug naar je hart vindt, als je maar een manier vindt die voor jou werkt en goed voelt. Dat wat de grootste impact heeft gehad op mijn persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, vormt mijn aanbod en deel ik graag met jou. Ga naar gabiedevaney.com voor meer informatie over coachtraject “Wie ben ik?”  en Reconnective Healing®.

Misschien leuk om te weten… ik heb ruim 16 jaar in het buitenland gewoond, ik droom in het Engels, ben getrouwd met een Ierse man en heb na 7 jaar wachten en smachten een wonderkind in mijn armen mogen sluiten. Ik ben een echte Manifestor Generator (Human Design) die het heerlijk vindt om steeds weer iets nieuws te creëeren… zij het dot art, pouring art, sieraden, geurfrequenties, alcohol inkt creaties etc. Daarnaast zoek ik graag de stilte op in de natuur, ben ik dol op de zee, de zon en de sterren.

Wellicht ontmoeten we elkaar een keer in de studio!

Mijn grootste verlangen is om jou bewust te maken van wie jij werkelijk bent. Jou weer in verbinding te brengen met je hart, thuiskomen bij jezelf. Ik wil je laten ontdekken wat jouw grootste kracht is met kleur en je laten ervaren hoe helend het is om met je handen te creëeren en wat dit innerlijk met je doet.

Dotpainten brengt je weer terug bij jezelf, uit je hoofd en in je hart, je komt weer helemaal in het NU. Iets waar veel mensen behoefte aan hebben en waar ik een ander graag bij ondersteun!

Dotpainten is niet zomaar een kunstvorm, maar een creatieve activiteit welke rust en evenwicht teweeg brengt. Het herhalende proces van dippen in de verf en dotten op je ondergrond heeft een meditatief effect op je hele wezen. Het helpt je te focussen en brengt je terug in het hier en NU (een vorm van mindfulness). Dot voor dot kom je dichterbij jezelf. Uit je hoofd en in je hart. Wanneer je gedachten en verwachtingen naar de achtergrond verdwijnen en je helemaal op gaat in het creatieproces, vindt er een diep luisteren plaats naar je intuïtie. Zo kun je een diepe connectie met jezelf creëren, die jouw bewustzijn doet vergroten en jij makkelijker jouw natuurlijke flow kunt volgen.

Ik heb zelf niet alleen het plezier van Dotpainten mogen ervaren, maar vooral de rust die het teweeg brengt in deze hectische tijden, waar alles zo ontzettend snel gaat. Ook het werken met je handen en kleuren heeft zo’n helend effect op je ziel. De behoefte aan innerlijke rust en verbinding is groot. Kom ervaren wat dotpainten jou doet. Weet dat je van harte welkom bent.

Pink-heart-tool

Zet die eerste stip... en kom dot voor dot dichterbij jezelf.

©2024 dotpaint-academy.nl lovingly maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?