WIE ZIJN WIJ
Angela & Gabie

Eerst een stukje achtergrond over de Academy…

De Dotpaint Academy is opgericht door Natashja van Ginkel uit het verlangen een krachtig network van dot artists op te bouwen waarin ieder met zijn eigen onderneming andere mensen kan laten ervaren hoeveel rust en vrede Dotpainten je kan brengen.

Om gezondheidsredenen heeft Natashja in oktober 2020 de moeilijke beslissing genomen om de Academy over te dragen aan ons, Angela Verburg en Gabie Devaney. Wij hebben haar jaartraining met heel veel plezier voltooid en we voelen ons vereerd om haar missie voort te zetten.

Naast de jaartraining die wij samen aanbieden, geven wij ook eigen workshops die losstaan van de Dotpaint Academy. Ideaal voor diegenen die kennis willen maken met dotpainten of de techniek willen verfijnen.

Wie zijn wij

Angela met Paneel Rood 600px

Angela werkt al ruim 25 jaar in het onderwijs waar zij nog steeds met heel veel liefde haar kennis overdraagt aan kinderen. Daarnaast geeft creativiteit haar veel voldoening en plezier.

In 2019 besloot Angela heel spontaan de Dotpaint Academy jaartraining te gaan volgen zonder ooit een ‘dot’ gezet te hebben, puur uit het verlangen iets creatiefs voor haar zelf te willen doen. Tijdens dit jaar heeft Angela zich niet alleen een hele nieuwe kunstvorm eigen gemaakt, maar heeft ze ook haar eigen stijl ontwikkeld.

Het voelt heel goed om deze creatieve kennis en ervaring met anderen te delen.

Voor meer informatie over Angela Verburg, haar werk en de workshops die zij aanbiedt, klik hier.

Gabie-Feathers-mandala

Gabie is al ruim 20 jaar grafisch vormgever en oprichter van praktijk Reconnect Your Heart. Niets geeft haar meer voldoening dan anderen te ondersteunen in het proces van bewustwording. Eind 2018 kwam dotpainten op haar pad en heeft Gabie zelf ervaren wat deze meditatieve kunstvorm met je innerlijke wezen doet. Toen de jaartraining bekend gemaakt werd, twijfelde ze geen moment! Haar verlangen was groot om anderen te laten ervaren wat dotpainten met je doet: “uit je hoofd en in je hart”, de essentie van haar praktijk. Gabie heeft Angela leren kennen op de basisschool van haar zoontje. Het was voor haar een cadeautje om maandelijks een hele zondag samen te creëren en getuige te zijn van ieders ontwikkeling.

Hoe mooi is het om een ander te kunnen inspireren en te begeleiden in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling én creatieve onderneming.

Voor meer informatie over Gabie Devaney, haar werk en de workshops die zij aanbiedt, klik hier.

Deelname aan de Dotpaint Academy heeft je veel te bieden:

  • 10 trainingsdagen vol creativiteit, waar je de dot-techniek eigenmaakt en zelf creatief bezig bent in verbinding met gelijkgestemden
  • maak kennis met het creatief ondernemerschap
  • toegang tot een besloten Dotpaint Academy groep voor deelnemers waar je tussendoor vragen kunt stellen, informatie uitwisselen en met elkaar kunt afspreken en oefenen
  • je eigen promotie pagina op de Dotpaint Academy website
  • korting op de aanschaf van materialen
  • gemakkelijk en overzichtelijk per cursusmaand betalen (of in één keer met fikse korting!)
  • advies bij het opstarten van je bedrijf
  • binnen een half jaar kun je al je eerste workshops gaan geven!
  • de jaartraining is ook geschikt voor mensen die nog nooit gedot hebben!

Onze Missie

Dotpainten brengt je weer terug bij jezelf, uit je hoofd en in je hart, je komt weer helemaal in het NU. Iets waar veel mensen naar verlangen en waar wij een ander graag bij ondersteunen!

Dotpainten is niet zomaar een kunstvorm, maar een kunstvorm welke rust en evenwicht teweeg kan brengen. Bewustwording en weer terugkomen bij je kern, bij jezelf! Dotpainten doet je alles om je heen vergeten. Uit je hoofd, en in je hart! Het moment van loslaten tijdens het proces van Dotpainten, wanneer gedachten en verwachtingen naar de achtergrond verdwijnen, creëert een opening en dan vindt er een diep luisteren naar je intuïtie plaats. Een diepe connectie met het ‘zelf’ waardoor alles weer gaat stromen.

Wij hebben zelf het plezier mogen ervaren wat Dotpainten mensen kan bieden maar vooral ook de rust die het teweeg kan brengen in deze soms zo hectische wereld, waar alles vaak snel aan je voorbijgaat. De behoefte aan innerlijke rust, mindfulness en zelfontplooiing is groot!

Dotpainten is een vorm van Art Therapie, je kunt veel doen met kleur-energie en de energie van kristal-elixers in de verf. Dotpainten spreekt aan op het creërende vermogen, welke in ieder mens aanwezig is. Je komt innerlijk in ‘beweging’ door het creatieve proces van het werken met verschillende kleuren en de vormen die je creëert.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen deze mooie creatieve ervaring te schenken. Wij geloven dat de wereld een mooiere plek wordt als we allemaal weer wat meer terugkomen bij onszelf en wij willen daar graag samen met jou een steentje aan bijdragen!

©2021 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur ons een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account