10 MAANDEN TRAINING

De 10 Maanden Training gaat September 2020 weer van start.

In 10 maanden tijd leer je alles over de Dot-techniek, hoe je zelf inspirerende workshops kunt geven en hoe je je bedrijf opstart en in de kijker zet met (social) marketing.

Al mijn kennis, mijn manier van workshops geven en begeleiden deel ik graag met jou, zodat ook jij succesvol kunt gaan ondernemen! Op die manier hoop ik dat we samen een krachtig netwerk kunnen opbouwen waarin we met onze eigen onderneming andere mensen kunnen laten ervaren hoeveel rust en geluk zij met Dotpainten in hun leven kunnen brengen.

Zo zal er tijdens deze 10 maanden training aandacht besteed worden aan de basics van Dotpainten, een stukje geschiedenis, hoe je workshops begeleid, maar bijvoorbeeld ook hoe je Dotpainten kunt inzetten om mensen innerlijke rust te laten ervaren en weer in hun kracht te komen. Hoe je deze workshops kunt inzetten voor bijvoorbeeld mensen die ziek zijn of voor mensen een burnout hebben of voor kinderen.

Diverse Materialen & Technieken

Je leert hoe je met edelsteenpoeders- en elixers werkt, hoe je de energie in de ruimte kunt sturen met Energetische Aura & Ruimte sprays, en hoe je magisch kruidenwater kunt maken om te verwerken in de verf. Je leert over kleur energie en wat dat met je doet en natuurlijk komen er diverse materialen aan bod, zoals houten mandala platen, werken op gips, steen en een breed scala aan dottingtools zullen worden besproken en gebruikt. Er zullen na verloop van de training natuurlijk ook vernieuwde technieken beoefend worden.

Ondernemen

Naast alle creatieve technieken leer ik je ook hoe je van je workshops een zakelijk succes kunt maken. Zo leer je hoe je nieuwsbrieven maakt, hoe je prijzen bepaalt, hoe je het beste kunt promoten en werven via diverse Social Media, Marketing en Promotie, hoe je je materiaal inkoopt en workshops samenstelt.

In co-creatie

Maar er zal nog veel meer worden behandeld! Een gedeelte van de trainingen zijn uitgewerkt en een groot gedeelte van de training zal ik in co-creatie met jullie, de deelnemers gaan invullen. Wat vind jij belangrijk om te leren, wat wil jij precies gaan uitdragen met je onderneming en de workshops die je zal gaan geven? Ook daar zal alle ruimte voor zijn.

All Inclusive Trainingsprogramma

Elke maand volg je een trainingsdag, deze dagen zijn volledig verzorgd: van lesmateriaal en mooie lokatie tot koffie, thee, fris versnaperingen en een biologische lunch.

De training zal maandelijks op een zondag van 9.30-16.00 uur plaatsvinden. Tussen de trainingen door heb je alle gelegenheid om het geleerde in de praktijk te brengen en te oefenen en sta je in contact met de Academy voor al je vragen.

Er zullen tussendoor ook regelmatig bijeenkomsten georganiseerd worden waarbij we samenkomen en ieders vooruitgang zullen bespreken, waarin we met elkaar kunnen sparren en elkaar kunnen versterken. Tussen de trainingen door krijg je alle tijd om het geleerde te oefenen en in de praktijk te brengen en kun je altijd terecht met vragen.

Ook zul je oefeningen mee krijgen en zul je regelmatig filmpjes aantreffen op de Dotpaint Academy website en facebook community, welke je verder zullen begeleiden en inspireren! Tevens zullen er diverse gast sprekers voorbij komen die jou zullen inlichten over diverse belangrijke onderwerpen zoals bijvoorbeeld het opzetten van je administratie, en het bouwen van je website.

Deelname aan de 10 maanden academy heeft vele voordelen:

  • elke maand een trainingsdag met gelijkgestemde, vol creativiteit, ondernemerschap & verbinding
  • een persoonlijke inlog voor de besloten Dotpaint Academy Community voor de deelnemers waar je tussendoor vragen kunt stellen en met elkaar kunt afspreken & oefenen
  • korting op materiaalkosten & toegang tot exclusief dot materiaal in de Dot Artist Webshop
  • je eigen promotie pagina + workshops in de agenda van de dot academy website
  • gemakkelijk & overzichtelijk per maand betalen
  • intensieve ondersteuning tijdens de opstart van je bedrijf
  • ook geschikt voor mensen die nog nooit gedot hebben
  • binnen een half jaar kun je je eerste workshops al gaan geven!

Dotpainting Academy

all inclusive abonnement

€ 150,-

per maand

AANMELDEN

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de 10 maanden training. Je ontvangt dan direct een ontvangstbevestiging met daarin het aanmeldformulier en de algemene voorwaarden. Pas na ontvangst van je ondertekende aanmeldformulier ben je van een plek verzekerd.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op via: dotacademy@natashja.nl

Mijn Missie

Dotpainten brengt je weer terug bij jezelf, van je hoofd naar je hart, je wordt je “bewust”! Iets waar veel mensen naar verlangen en waar wij ze bij kunnen helpen!

Dotpainten is niet zomaar een kunstvorm, maar een kunstvorm welke rust en evenwicht teweeg kan brengen. Bewustwording en weer terugkomen bij je kern, bij jezelf! Dotpainten doet je alles om je heen vergeten. Uit je hoofd, en in je hart! Het moment van loslaten tijdens het proces van Dotpainten, wanneer gedachten en verwachtingen naar de achtergrond verdwijnen, creëert een opening en er vindt een diep luisteren naar je intuïtie plaats. Een diepe connectie met het ‘zelf’ waardoor alles weer gaat stromen. Dat is de missie en dat is wat ik met zoveel mogelijk mensen wil delen!

Ik heb het plezier mogen ervaren wat het de mensen brengt maar vooral ook de rust die het teweeg kan brengen in deze soms zo hectische wereld, waar alles vaak snel aan je voorbijgaat. En de behoefte aan innerlijke rust en zelfontplooiing is groot! Het eenheidsbewustzijn lijkt te groeien en mensen komen graag samen om in vrijheid te creëren!

Dotpainten is een vorm van Art Therapie, je kunt veel doen met kleurenergie en de energie van edelstenen en kristallen in de verf. De deelnemers vinden het werk ontspannend en komen terug bij hun gevoel, bij de kern. Dotpainten spreekt aan op het creërende vermogen, welke in ieder mens aanwezig is. Je verbind je met de kleurenergie van je werk, met de energie van de edelstenen en kristallen en met de vormen die je creëert, en daardoor kom je innerlijk in ‘beweging’, en kan de boel gaan “stromen”.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen deze mooie creatieve Dot ervaring te schenken, ik geloof dat de wereld een mooiere plek wordt als we allemaal weer wat meer terugkomen bij onszelf en ik wil daar graag samen met jou mijn steentje aan bijdragen!

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2020 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account