JAARTRAINING
(10 trainingsdagen)

De jaartraining is in maart 2021 van start gegaan!
Binnen één jaar tijd leer je alles over de dot-techniek, geniet je maandelijks van een hele dag creëren met gelijkgestemden en leer je hoe je inspirerende workshops geeft.

De jaartraining is een prachtig proces van zelfbewustwording, maandelijks een dag creëren vanuit je hart met een klein groepje cursisten. Of je na voltooiing van het programma er voor kiest om als ondernemer aan de slag te gaan of dat je alleen prachtige kunstwerken voor jezelf of anderen maakt, is helemaal aan jou. Eén ding is zeker… deze bijzondere kunstvorm zal je leven verrijken.

Zo zal er tijdens deze jaartraining, bestaande uit 10 cursusdagen, aandacht besteed worden aan de basis van Dotpainting, een stukje geschiedenis, hoe je workshops samenstelt en begeleidt, maar bijvoorbeeld ook hoe je Dotpainting kunt inzetten om mensen innerlijke rust te laten ervaren en weer in hun kracht te komen. Tijdens dit creatieve jaar zul je zien hoe je eigen werk zich steeds verder verfijnt en dat je jouw eigen unieke stijl van dotpainten ontwikkelt.

Tevens delen we dit jaar graag al onze kennis, de manier van workshops geven en begeleiden met jou, zodat ook jij succesvol kunt gaan ondernemen als daar jouw wens naar uit gaat! Op die manier hopen we samen een krachtig netwerk van dot artists op te bouwen waarin ieder met zijn eigen onderneming andere mensen kan laten ervaren hoeveel rust en ontspanning Dotpainten kan brengen.

Diverse Materialen & Technieken

Tijdens de training leer je hoe je de verf mengt en hoe je kristalelixers kan maken en toevoegen. Je leert over kleuren-energie en wat dat met je doet en natuurlijk komen er diverse materialen aan bod, zoals houten mandala panelen, canvas, werken op steen en gips. Daarnaast zal er ook een breed scala aan dottingtools worden besproken en gebruikt. Er zullen al gaande weg van de training ook vernieuwde technieken beoefend worden.

In co-creatie

Gedurende de 10 maanden zal er nog veel meer behandeld worden! Het programma is zo ontworpen dat je zelf zult gaan ervaren wat dotpainting met je doet, wat het je brengt en hoe je de verschillende materialen ervaart. Daarnaast is er veel ruimte binnen de training om in co-creatie met jou, de deelnemer te gaan invullen. Wat vind jij belangrijk om te leren, wat wil jij precies gaan uitdragen met je werk of onderneming? Je zult ervaren dat je tijdens dit jaar niet alleen een prachtige nieuwe techniek leert, maar ook een persoonlijke ontwikkeling doormaakt die je heel veel waardevols zal brengen.

Ondernemen

Naast alle creatieve technieken leren wij je ook hoe je van je workshops een zakelijk succes kunt maken. Zo leer je hoe je workshops samenstelt, hoe je prijzen bepaalt, hoe je je materiaal inkoopt en natuurlijk hoe je jezelf kunt promoten en deelnemers werven via social media en andere marketingkanalen.

All Inclusive Trainingsprogramma

De jaartraining bestaat uit 10 trainingsdagen. Bijna elke maand volg je een trainingsdag (zie kalender). Deze dagen zijn volledig verzorgd, van lesmateriaal en locatie tot koffie, thee, versnaperingen en een heerlijke lunch.

De trainingsdagen zullen plaatsvinden in Oegstgeest (vlakbij Leiden) op een zondag van 10.00-16.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur). Tussen de trainingen door heb je alle gelegenheid om het geleerde in praktijk te brengen en te oefenen en sta je in contact met de Academy voor al je vragen.

Ook zul je een aantal huiswerk opdrachten mee krijgen, welke je verder zullen stimuleren en inspireren zodat jij het beste uit jezelf haalt en ontwikkelt tot een heuse dot artist!

Deelname aan de Dotpaint Academy heeft je veel te bieden:

 • 10 trainingsdagen vol creativiteit, waar je de dot-techniek eigenmaakt en zelf creatief bezig bent in verbinding met gelijkgestemden
 • maak kennis met het creatief ondernemerschap
 • toegang tot een besloten Dotpaint Academy groep voor deelnemers waar je tussendoor vragen kunt stellen, informatie uitwisselen en met elkaar kunt afspreken en oefenen
 • je eigen promotie pagina op de Dotpaint Academy website
 • korting op de aanschaf van materialen
 • gemakkelijk en overzichtelijk per cursusmaand betalen (of in één keer met fikse korting!)
 • advies bij het opstarten van je bedrijf
 • binnen een half jaar kun je al je eerste workshops gaan geven!
 • de jaartraining is ook geschikt voor mensen die nog nooit gedot hebben!

Dotpainting Academy

all inclusive abonnement

€ 150,-

per maand

ONTVANG €100 KORTING*

*Betaal alle 10 cursusdagen in één keer voor aanvang van de eerste trainingsdag (betaal €1400,- i.p.v. €1500,-)!

AANMELDEN

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de jaartraining. Je ontvangt dan een ontvangstbevestiging met het aanmeldingsformulier en de algemene voorwaarden. Pas na ontvangst van je ondertekende aanmeldingsformulier ben je van een plek verzekerd.

Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar! Geef je vóór 7 maart 2021 op en ontvang het materialenpakket t.w.v. €100 GRATIS bij aanvang van de eerste les (zie foto hierboven)!

Voor vragen & opmerkingen, neem contact via info@dotpaint-academy.nl

  Onze Missie

  Dotpainten brengt je weer terug bij jezelf, uit je hoofd en in je hart, je komt weer helemaal in het NU. Iets waar veel mensen naar verlangen en waar wij een ander graag bij ondersteunen!

  Dotpainten is niet zomaar een kunstvorm, maar een kunstvorm welke rust en evenwicht teweeg kan brengen. Bewustwording en weer terugkomen bij je kern, bij jezelf! Dotpainten doet je alles om je heen vergeten. Uit je hoofd, en in je hart! Het moment van loslaten tijdens het proces van Dotpainten, wanneer gedachten en verwachtingen naar de achtergrond verdwijnen, creëert een opening en dan vindt er een diep luisteren naar je intuïtie plaats. Een diepe connectie met het ‘zelf’ waardoor alles weer gaat stromen.

  Wij hebben zelf het plezier mogen ervaren wat Dotpainten mensen kan bieden maar vooral ook de rust die het teweeg kan brengen in deze soms zo hectische wereld, waar alles vaak snel aan je voorbijgaat. De behoefte aan innerlijke rust, mindfulness en zelfontplooiing is groot!

  Dotpainten is een vorm van Art Therapie, je kunt veel doen met kleur-energie en de energie van kristal-elixers in de verf. Dotpainten spreekt aan op het creërende vermogen, welke in ieder mens aanwezig is. Je komt innerlijk in ‘beweging’ door het creatieve proces van het werken met verschillende kleuren en de vormen die je creëert.

  Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen deze mooie creatieve ervaring te schenken. Wij geloven dat de wereld een mooiere plek wordt als we allemaal weer wat meer terugkomen bij onszelf en wij willen daar graag samen met jou een steentje aan bijdragen!

  ©2021 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

  Contact

  Voor meer informatie & vragen, stuur ons een mailtje!

  Wordt verstuurd

  Login met je gegevens

  of    

  Je gegevens vergeten?

  Create Account