Dotpainten geeft je VeerKracht

Veren zijn niet alleen mooi, ze kunnen ook als magisch voorwerp gebruikt worden. De symbolische betekenis van veren gaat over ascensie (bewustzijn vergroten) en spirituele groei. Veerkracht zegt iets over jouw vermogen om te herstellen van stress en tegenslag. Het is normaal dat als er iets naars of verdrietigs gebeurt, je je knap beroerd kan voelen. Het voelen en accepteren van deze emoties is het begin van een veerkrachtige reactie. Zo kom je stukje bij beetje weer terug bij je ware zelf.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die juist dat proces van terugkomen bij jezelf ondersteunt. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom om dit zelf te komen ervaren en je eigen kracht veer te maken. Tijdens deze creatieve workshop leer je welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken en hoe je mooie patronen creëert. We werken met kant en klare Pentart acrylverf die je na afloop ook meeneemt, zodat je je veer thuis af kunt maken. Na wat oefenen op papier ga je aan de slag met een houten veer (lengte ±29cm).

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen & kleur en kom dot voor dot dichterbij jezelf.

Kosten: € 55,00 incl. p.p.  Boek je voor twee, dan ontvang je allebei €5,00 korting!
Dat is inclusief een houten veer, vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. En je gaat naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

Vergroot je veerkracht met dotpainten!

Kom gezellig met vriendinnen, familie, je buurvrouw, partner of collega’s! Staat er hieronder nog geen datum vermeld, registreer dan je interesse en dan prikken we samen een dag.

WORKSHOP DATUM:  Woensdag 5 juni, 10:00 – 12:30 uur

Lokatie: Oosthoutlaan 4, 2171 TZ Sassenheim

  Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney. Voor meer informatie, stuur een email naar:

  info@dotpaint-academy.nl

  ©2024 dotpaint-academy.nl lovingly maintained by Plush Global Media

  Contact

  Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

  Wordt verstuurd

  Login met je gegevens

  Je gegevens vergeten?