Dotpainten geeft je VeerKracht

Veren zijn niet alleen mooi, ze kunnen ook als magisch voorwerp gebruikt worden. De symbolische betekenis van veren gaat over ascensie (bewustzijn vergroten) en spirituele groei. Veerkracht zegt iets over jouw vermogen om te herstellen van stress en tegenslag. Het is normaal dat als er iets naars of verdrietigs gebeurt, je je knap beroerd kan voelen. Het voelen en accepteren van deze emoties is het begin van een veerkrachtige reactie. Zo kom je stukje bij beetje weer terug bij je ware zelf.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die juist dat proces van terugkomen bij jezelf ondersteunt. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom in mijn studio in Sassenheim om dit zelf te ervaren en je eigen kracht veer te maken. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken en hoe je mooie volle dots maakt. Na wat oefenen op papier ga je aan de slag met een houten veer (lengte ±29cm).

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristalelixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kosten: € 55,00 incl. p.p.
Dat is inclusief een houten veer, vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. En je gaat naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

Vergroot je veerkracht met dotpainten!

In de studio in Sassenheim (klaslokaal in een voormalige basisschool) heeft ieder z’n eigen werkplek (op 1.5m afstand) en werk je met je eigen toolset en andere benodigheden. Kom gezellig met vriendinnen, familie, je buurvrouw, partner of collega’s! Schikt deze datum niet, registreer dan je interesse en dan prikken we samen een andere datum.

Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney en staat gepland op donderdagochtend 4 november 10:00 – 13:00 uur. Schikt deze dag niet, registreer dan je interesse:

info@dotpaint-academy.nl

©2021 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur ons een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account