Seleniet Hart Dotpainten

Bij deze workshop staat het thema ‘zelfliefde’ centraal. Vaak ligt de nadruk op het liefhebben van anderen, maar hoe zit het met het houden van jezelf? Dankbaar zijn voor wie je bent is de basis voor een gelukkig leven. Tijdens deze workshop ga je een prachtig groot hart van Seleniet dotpainten. Een uniek cadeau voor jezelf!

De naam Seleniet komt van de Griekse maangodin Selene, vanwege de maanachtige lichtschijn die door de steen heen komt. Deze halfedelsteen wordt ook wel ‘engelensteen’ genoemd. De steen’s hoge vibratie brengt oneindige liefde, heling en transformatie. Seleniet heeft een reinigende en kalmerende werking en helpt je rust en balans te creëren net zoals dotpainten!

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom om dit zelf te komen ervaren en je eigen liefdeshart te maken. Tijdens deze workshop werken we met de prachtige acrylverf van het merk Pentart en leer ik je welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken en hoe je de mooiste mandala patronen creëert. Na wat oefenen op papier gaan we verder op een mooi hart van Seleniet (± 11 x 10cm). Ervaar de helende kracht van het werken met je handen & kleur en kom dot voor dot dichterbij jezelf.

Kosten: € 67,50 incl. p.p.  Kom je met z’n tweeën dan krijgen jullie allebei €5,00 korting!
Dat is inclusief een groot Seleniet hart (t.w.v €19,50), vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. En je gaat naar huis met jouw unieke handbewerkte liefdeshart een leuke goodiebag!

Betuig de liefde aan jezelf met deze hartverwarmende ervaring!

Kom gezellig met vriendinnen, familie, je buurvrouw, partner of collega’s!
Staat er hieronder nog geen datum vermeld, registreer dan je interesse en dan prikken we samen een dag.

WORKSHOP DATUM:  vrijdag 31 mei 2024, 12:00 – 14:30 uur

Lokatie: Oosthoutlaan 4, 2171 TZ Sassenheim

  Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney. Voor meer informatie, stuur een mailtje naar:

  info@dotpaint-academy.nl

  ©2024 dotpaint-academy.nl lovingly maintained by Plush Global Media

  Contact

  Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

  Wordt verstuurd

  Login met je gegevens

  Je gegevens vergeten?