Selenieten Hartje Dotpainten

Bij deze workshop staat het thema ‘zelfliefde’ centraal. Vaak ligt de nadruk op het liefhebben van anderen, maar hoe zit het met het houden van jezelf? Dankbaar zijn voor wie je bent is de kern voor een gezond leven. Tijdens deze workshop ga je een prachtig hartje van seleniet dotpainten. Een uniek cadeau voor jezelf!

De naam Seleniet komt van de Griekse maangodin Selene, vanwege de maanachtige lichtschijn die door de steen heen komt. Deze halfedelsteen wordt ook wel ‘engelensteen’ genoemd. De steen’s hoge vibratie brengt oneindige liefde, heling en transformatie. Seleniet heeft een reinigende en kalmerende werking en helpt je rust en balans te creëren net zoals dotpainten!

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom in mijn atelier aan huis in Oegstgeest (vlakbij Leiden) om dit zelf te ervaren en je eigen liefdeshartje te maken. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je de mooiste mandala patronen creëert. Na wat oefenen op papier gaan we verder op een mooi hartje van seleniet (ongeveer 7-8cm). Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kosten: € 65,00 incl. p.p.
Dat is inclusief een selenieten hart, vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. En je gaat naar huis met jouw unieke handbewerkte liefdeshart een leuke goodiebag!

Betuig de liefde aan jezelf met een hartverwarmende ervaring!

In de studio in Sassenheim (klaslokaal in een voormalige basisschool) heeft ieder z’n eigen werkplek (op 1.5m afstand) en werk je met je eigen toolset en andere benodigheden. Registreer je interesse en dan prikken we samen een datum! Kom gezellig met een vriendin, zus, buurvrouw, partner of collega! Deze workshop kan ook op lokatie gegeven worden voor meerdere deelnemers. Informeer naar de mogelijkheden.

Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney. Datum en locatie in overleg. Registreer je interesse:

info@dotpaint-academy.nl

©2021 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur ons een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account