Pauw(er) Steen Dotpainten

Tijdens deze creatieve workshop laten we ons inspireren door de prachtige veren van het krachtdier ‘de Pauw‘. De symbolische betekenis van deze trotse vogel verschilt per cultuur. Pauw laat je zien dat je in je kracht mag stappen en mag stralen. Zet vol zelfvertrouwen al jouw facetten in het licht. Je mag er helemaal ZIJN.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom in mijn atelier in Oegstgeest (vlakbij Leiden) om dit zelf te ervaren en je eigen decoratieve pauw steen te maken. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je de mooiste mandala patronen creëert. Na wat oefenen op papier ga je aan de slag met een zwarte steen. Uiteraard is het pauw-patroon maar een voorbeeld en is de keus helemaal aan jou om te creëren waar jij blij van wordt! Er zullen verschillende andere voorbeelden aanwezig zijn. Goed om te weten: het patroon van de pauw-steen is opgebouwd uit verschillende lagen die eerst moeten drogen voordat je de volgende laag dots kunt plaatsen, dus tijdens de workshop zet je de basis op en maak je de steen zelf verder af (je verfjes gaan mee naar huis).

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kosten: € 55,00 incl. p.p.
Dat is inclusief een steen, vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. En je gaat naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

​Kom je heerlijk creëren en ervaren wat dotpainten met jou doet?

In de studio in Sassenheim (klaslokaal in een voormalige basisschool) heeft ieder z’n eigen werkplek (op 1.5m afstand) en werk je met je eigen toolset en andere benodigheden. Registreer je interesse en dan prikken we samen een datum! Kom gezellig met een vriendin, zus, buurvrouw, partner of collega! Deze workshop kan ook op lokatie gegeven worden voor meerdere deelnemers. Informeer naar de mogelijkheden.

Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney. Datum en locatie in overleg. Registreer je interesse:

info@dotpaint-academy.nl

©2021 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur ons een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account