Patricia Roijaards

Ik ben in 2017 in contact gekomen met deze prachtige kunst vorm, per toeval via een filmpje op YouTube. Ik ben van nature al Ms. CreaBea en werd eigenlijk meteen nieuwsgierig naar de brede mogelijkheden die je met Dot Art hebt en de rust welke ik erbij voelde.
Ik heb mijn eerste workshop bij Natashja gevolgd in mei 2018 tijdens een zware periode in mijn leven; ik werd compleet geraakt door haar passie voor DotArt!
Dit is het, dacht ik! Dit vind ik super leuk! Dit ga ik doen! Met DotArt raak je in een mindful meditatieve staat van bewustzijn, volledig in het NU, en DAT kan je op allerlei manieren helpen!

Ik voelde een innerlijke rust welke ik daarvoor niet echt heb ervaren en het voelde als een kracht welke mij van dienst zal zijn om mijn leven een nieuwe start te geven.

Sinds Maart 2019 maak ik deel uit van de jaartraining bij de DotPaint Academy, om mij zelf verder te ontwikkelen, technieken te verfijnen en meer kennis op te bouwen. Ik wil mijn passie een stapje verder brengen en deze met andere mensen delen. Kunst zit in mijn hart en tussen de kracht van kleuren, de spontaniteit en de edelstenen elixers voel ik me thuis.

Dot painten is sowieso geschikt voor iedereen, mannen en vrouwen, moeders en dochters, kinderen, of partners die extra binding zoeken met elkaar.

Door eigen ervaring kan ik met alle vertrouwen zeggen dat het ook ideaal is voor mensen die last hebben van depressie, burn out, PTSS, ADHD/ADD, eenzaamheid, stress, het verlies van een dierbare.

Dot painten is een geweldige kunstvorm welke mensen kan helpen om positiviteit en liefde te manifesteren, mentale rust te brengen in het leven, ontspanning, verbinding maken met je hart, je gevoel en je beter te kunnen focussen.

Wil jij ook de rustgevende en helende krachten van Dot painten ervaren, of wil jij gewoon gezellig creatief bezig zijn? Mail me dan gerust en vraag naar de mogelijkheden. Mijn studio DotZen Art Is gevestigd in Hoorn.
Ik bied ook workshops in de Spaanse of in Engelse taal aan.

Daarbij wordt altijd gezorgd voor versnaperingen, en een rustige, veilige omgeving. Ik geef individuele workshops en voor groepjes tot maximaal 4 personen. Op die manier zal iedereen de juiste aandacht en tijd krijgen en kan iedereen een mooie werkstuk mee naar huis nemen.

©2022 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account