Moeder en Dochter Dot Workshop

Ik vind het heerlijk om samen met mijn moeder te creëren. Die momenten koester ik in m’n hart. Daarom staat deze workshop in het teken van ‘samen‘. Je bent van harte welkom om met je moeder, dochter, zoon of vader te komen ervaren (leeftijd vanaf 12 jaar).

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU

Tijdens deze workshop leer ik je met welke materialen ik kleine en grote dots maak en hoe je de leukste patronen creëert. We werken met de prachtige acrylverf van Pentart. Na wat oefenen op papier gaan jullie verder op een mooie zwarte steen naar keuze.

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen & kleur, en kom dot voor dot dichterbij jezelf.

Kosten: € 99,00 voor twee personen
Dat is inclusief (per persoon) een zwarte steen, vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. En jullie gaan naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

Kom je heerlijk samen creëren en ervaren wat dotpainten met jullie doet?

De ochtend is al volgeboekt, maar in de middag is nog beschikbaarheid. Schikt deze dag niet, registreer dan je interesse en dan kunnen we samen kijken of we een ander moment kunnen prikken. Privé workshops vanaf 4 deelnemers. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

WORKSHOP DATUM:  Zaterdag 18 mei 2024

10:00 – 12:30 uur VOL
14:00 – 16:30 uur

Lokatie: Oosthoutlaan 4, 2171 TZ Sassenheim

  Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney. Voor meer informatie, stuur een email naar:

  info@dotpaint-academy.nl

  ©2024 dotpaint-academy.nl lovingly maintained by Plush Global Media

  Contact

  Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

  Wordt verstuurd

  Login met je gegevens

  Je gegevens vergeten?