Maria Boersma

Na een paar keer verzetten door omstandigheden kon ik eindelijk begin 2021 de Jaartraining gaan doen bij de Dotpaint Academy. Dat is een cadeautje aan mezelf geweest. Zoveel informatie. En heerlijk dotten met gelijkgestemden, namelijk: dottend de dag doorbrengen.

Wie ben ik: Maria Boersma (’74) moeder van Jeffrey (’94), Jennifer (’06) en Daisy (’09). Wonende in Zaandam met 2 kattenbeesten.

Het dotten past goed bij mij, want ik ben een creatief persoon. Zo heb ik een Schmink bedrijf waarmee ik onder andere kindergezichtjes schmink, maar ook ballonnen vouw, en glitter- en inkt-tattoos zet. Ook heb ik een kleine salon aan huis waar ik verschillende behandelingen geef, waaronder Pedicure, Henna Versieringen, Wimperextensions, Reiki en Access Bars.

Met dotten maak ik mijn hoofd leeg. Uit ik mijn creativiteit in het beschilderen van voorwerpen en sieraden. Van dot naar pronkstuk! De voorwerpen zijn o.a. krachtstenen, wierookhouders, gedenkstenen, maar ook organites. Dit zijn voorwerpen die negatieve straling ombuigt naar positieve straling.

Graag geef ik mijn kennis door aan anderen en zijn mensen bij mij welkom om dotpaint workshops te volgen. Ik ben werkzaam in Zaandam, maar kom bij u thuis.

Op mijn website staat meer informatie: www.hetvrolijkepenseeltje.com

Neem vooral contact op bij interesse of voor meer informatie: 06-21270334

©2023 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?