Manon Flore-Duijckers

Ik werk al 27 jaar met veel plezier als kapster, waarvan al 23 jaar in dezelfde salon 3 dagen per week. Nu mijn 3 kinderen groter zijn, heb ik meer tijd om te creëren. Er borrelde al een tijdje een gevoel in me dat ik meer met mijn creatief vermogen zou willen doen, maar ik wist nooit precies wat.

Dat gevoel veranderde volledig toen het dotpainten per toeval op mijn pad kwam. Ik was op zoek naar een creatief cadeau voor mijn dochter, omdat we beiden heel creatief zijn, zocht ik op internet naar een creatieve moeder/dochter workshop. En zo kwam ik bij Gabie terecht, helemaal uit Limburg naar Oestgeest, waar ik samen met mijn dochter een bijzondere middag beleefde. Ik was meteen heel enthousiast over deze bijzondere kunstvorm.

We spraken over de Dotpaint Academy en ik werd meteen nog enthousiaster. En zo begon ik in Maart 2021 met de opleiding. Heerlijk één keer in de maand een zondag samen creëren. Dat was een bijzondere ervaring.  Nu ik de opleiding succesvol heb afgerond wil ik graag mijn kennis doorgeven aan anderen, zodat iedereen kan ervaren hoe ontspannend het is om te dotten en te werken met kleuren.

Mijn droom is werkelijkheid geworden! Want ik ben een eigen bedrijfje gestart: Lovely Dot Art. Ik geef dotpaint workshops, maar ook dotpaint lessen voor tieners waar ik één keer in de twee weken lekker twee uurtjes mee creëer.

Meer informatie kun je vinden op mijn website www.lovelydotart.nl

©2024 dotpaint-academy.nl lovingly maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?