Mandala Dot Art op Steen

Mandala’s zijn prachtige cirkelvormige figuren met symmetrische elementen. Het woord ‘mandala’ stamt uit het Sanskriet (een oude Indische taal) en betekent letterlijk ‘magische cirkel’ of ‘magisch wiel’. Volgens oude oosterse wijsheden dienen ze tot inspiratie en innerlijke verrijking.

Mandala’s hebben een positief effect op jong en oud. Ze brengen rust, harmonie en evenwicht. Het tekenen, kleuren of dotpainten van een mandala bevordert je concentratie en stimuleert je creativiteit. 

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU

Je bent van harte welkom om dit zelf te ervaren en je eigen mandala steen te maken. Tijdens deze workshop werken we met kant en klare Pentart acrylverf en leer ik je met welke materialen ik kleine en grote dots maak en hoe je de mooiste mandala patronen creëert. Na wat oefenen op papier ga je verder op een mooie zwarte steen.

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen & kleur, en kom dot voor dot dichterbij jezelf.

Kosten: € 55,00 incl. p.p.  Boek je voor twee, dan ontvangen jullie allebei €5,00 korting!
Dat is inclusief een zwarte steen, vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. En je gaat naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

Kom je heerlijk creëren en ervaar wat dotpainten met je doet?

Gezellig met vriendinnen, familie, je buurvrouw, partner of collega’s!
Staat er hieronder nog geen datum vermeld, registreer dan je interesse en dan prikken we samen een dag.

  Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney. Voor meer informatie, stuur een email naar:

  info@dotpaint-academy.nl

  ©2024 dotpaint-academy.nl lovingly maintained by Plush Global Media

  Contact

  Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

  Wordt verstuurd

  Login met je gegevens

  Je gegevens vergeten?