Persoonlijke Krachtsteen Dotpainten

Als je aan het dotpainten bent, kom je tot rust en dot voor dot een stukje dichterbij jezelf. Tijdens deze workshop werk je op een natuursteen waarop jij heerlijk jouw eigen pad gaat uitstippelen.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU

Je bent van harte welkom om dit zelf te ervaren en je eigen kracht steen te maken. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je de basics van dotpainten, waaronder hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je patronen creëert. Na wat oefenen op papier ga je aan slag op een mooie steen naar keuze.

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristalelixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kosten: € 55,00 incl. p.p.
Dat is inclusief een steen naar keuze (natuursteen of gegoten steen), vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. En je gaat naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

Creëer je eigen unieke kracht steen!

Gezellig met vriendinnen, familie, je buurvrouw, partner of collega’s! Staat er hieronder nog geen datum vermeld, registreer dan je interesse en dan prikken we samen een dag.

  Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney. Voor meer informatie, stuur een email naar:

  info@dotpaint-academy.nl

  ©2023 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

  Contact

  Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

  Wordt verstuurd

  Login met je gegevens

  Je gegevens vergeten?