Kracht Steen Dotpainten

21 juni is de Zonnewende, de langste dag van het jaar en de start van de zomer. Ik vind het altijd een mooi moment om even ‘stil’ te staan (zijn) en de verbinding met Moeder natuur te voelen, de warmte van de zon helemaal in me op te nemen en de diepe waardering te voelen voor het licht…

Het lijkt me prachtig om deze speciale dag te beginnen met het dotpainten van een mooie kracht steen. Een natuurlijke steen waar je intuïtief jouw verlangens voor de komende periode op uitstippelt.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU

Je bent van harte welkom om dit zelf te ervaren en je eigen kracht steen te maken. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je patronen creëert. Na wat oefenen op papier ga je aan slag op een mooie natuur steen.

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristalelixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kosten: € 55,00 incl. p.p.
Dat is inclusief een steen, vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. En je gaat naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

Creëer je eigen unieke kracht steen!

Gezellig met vriendinnen, familie, je buurvrouw, partner of collega’s! Staat er hieronder nog geen datum vermeld, registreer dan je interesse en dan prikken we samen een dag.

WORKSHOP DATUM: Dinsdag 21 juni, 10:00– 13:00 uur

Lokatie: Groenhoevelaan 15, 2343 BP Oegstgeest
(Ik geef de workshops tijdelijk thuis totdat de nieuwe studio klaar is!) 

  Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney. Voor meer informatie, stuur een email naar:

  info@dotpaint-academy.nl

  ©2022 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

  Contact

  Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

  Wordt verstuurd

  Login met je gegevens

  of    

  Je gegevens vergeten?

  Create Account