Kerstster op Steen Dotpainten

Het mooiste kerstcadeau maak je natuurlijk zelf! Kom heerlijk een ochtend creëren vanuit je hart en ervaar hoe rustgevend dotpainten is.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom om dit zelf te komen ervaren en je eigen kerststeen te maken. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je de leukste patronen creëert. Er zal uiteraard goud, zilver en andere metallic kleurtjes aanwezig zijn en leuke plak diamantjes! Na wat oefenen op papier gaan we verder op een mooie zwarte platte steen. Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kosten: € 55,00 incl. p.p.
Dat is inclusief een platte zwarte steen, vier verfcontainertjes (deze gaan mee naar huis!), gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. Plus je gaat naar huis met een leuke goodiebag!

Kom in de kerstsfeer met deze creatieve workshop!

Maak er een speciaal uitje van samen met vriendinnen, familie, partner of collega’s!
Staat hieronder nog geen datum vermeld of schikt deze niet? Registreer dan je interesse en dan prikken we samen een datum.

WORKSHOP DATUM: Zaterdag 3 december, 10:00 – 13:00 uur
of
WORKSHOP DATUM: Vrijdag 16 december, 10:00 – 13:00 uur

Lokatie: Asterstraat 49, 2223 VG Katwijk a/d Rijn (basisschool Otto Baron)

Bij het aanmelden graag even vermelden welke dag je komt!

  Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney. Voor meer informatie, stuur een mailtje naar:

  info@dotpaint-academy.nl

  ©2022 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

  Contact

  Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

  Wordt verstuurd

  Login met je gegevens

  Je gegevens vergeten?