Intuïtief Dotpainten op Canvas

Bij deze workshop gaat het niet om perfecte patronen maken maar heerlijk vrij stippen zetten op een canvas. Je mag alles even loslaten en jezelf helemaal verliezen in deze creatieve activiteit.

Laat het doek onder je handen tot leven komen en je zult ervaren dat deze creatieve maar tevens meditatieve kunstvorm je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd en in je hart!” Dotpainten helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Tijdens deze workshop werken we met kant en klare acrylverf van het merk Pentart en leer ik je welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken en hoe je patronen creëert. Na een korte meditatie/visualisatie en wat oefenen op papier ga je lekker aan de slag op je canvas.

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen & kleur en kom dot voor dot dichterbij jezelf.

Kosten: € 55,00 incl. p.p.  Kom je gezellig met z’mn tweeën, dan ontvang je allebei €5,00 korting!
Dat is inclusief een canvas, vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. En je gaat naar huis met een leuke goodiebag!

​Kom je heerlijk creëren en ervaren wat dotpainten met jou doet?

Gezellig met vriendinnen, familie, je buurvrouw, partner of collega’s! Staat er hieronder nog geen datum vermeld, registreer dan je interesse en dan prikken we samen een dag.

  Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney. Voor meer informatie, stuur een email naar:

  info@dotpaint-academy.nl

  ©2024 dotpaint-academy.nl lovingly maintained by Plush Global Media

  Contact

  Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

  Wordt verstuurd

  Login met je gegevens

  Je gegevens vergeten?