Intuïtief Dotpainten op Canvas

Bij deze workshop gaat het niet om perfecte patronen maken maar heerlijk vrij stippen zetten op een canvas. Je mag alles even loslaten en jezelf helemaal verliezen in deze creatieve activiteit.

Laat het doek onder je handen tot leven komen en je zult ervaren dat deze creatieve maar tevens meditatieve kunstvorm je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd en in je hart!” Dotpainten helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe je de verf mengt en welke materialen je gebruikt om kleine en grote dots te maken. Na een korte meditatie/visualisatie en wat oefenen op papier ga je zelf aan de slag.

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kosten: € 55,00 incl. p.p.
Dat is inclusief een canvas, vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. En je gaat naar huis met een leuke goodiebag!

​Kom je heerlijk creëren en ervaren wat dotpainten met jou doet?

Gezellig met vriendinnen, familie, je buurvrouw, partner of collega’s! Staat er hieronder nog geen datum vermeld, registreer dan je interesse en dan prikken we samen een dag.

WORKSHOP DATUM:

Zaterdag 7 oktober, 13:00 – 16:00 uur.

Lokatie: Asterstraat 49, 2223 VG Katwijk a/d Rijn (basisschool Otto Baron)

  Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney. Voor meer informatie, stuur een email naar:

  info@dotpaint-academy.nl

  ©2023 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

  Contact

  Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

  Wordt verstuurd

  Login met je gegevens

  Je gegevens vergeten?