Als je in het NU bent, ben je niet meer in het verleden en zeker niet in de toekomst, en daar heb je ook niets te zoeken. Je leven is NU, je kunt alleen maar creëren in het nu. Dat helemaal aanwezig zijn geeft een stilte, een focus, rust en ontspanning. In deze staat kun je gemakkelijker nieuwe mogelijkheden zien, positiever gevoel ontwikkelen en ontspanning vinden in stressvolle periodes.

Maar meestal is het moeilijk om in de dagelijkse routine deze focus te vinden. Daarvoor bied ik de bewustzijnstraining IN JE KRACHT MET KUNST aan. Tijdens deze training komen we elke 14 dagen samen om jouw bewustzijn te trainen door middel van creatie en specifiek de dot techniek. Aan het eind van deze training ben je veel beter in staat om in het hier en nu te blijven, kun je bewust en met aandacht je dagelijkse dingen doen en ga je veel gemakkelijker met moeilijke situaties om.

Meditatieve Creatie

Dot art is een zeer meditatieve schildertechniek. Deelnemers die meestal druk pratend binnenkomen zijn na twee uur helemaal in trance. Vaak vertellen ze achteraf dat ze zich nog nooit zo ontspannen hebben gevoeld en dat het eindelijk stil werd in hun hoofd. Ik ervaar deze kracht van het dotten zelf ook nog steeds. Het herhalen van steeds hetzelfde patroon in die hypnotiserende kleuren maakt dat je helemaal in het hier en nu komt.

Van training naar dagelijks leven

Tijdens de training ga je je bewustzijn trainen, we zullen altijd starten met een meditatie waarna we gaan dotten. We werken veel op canvas en schilderen intuïtief. Geen designs of moeilijk patronen, we willen juist dat de mind vrij komt. Naast het dotten laat ik je ook mindfulness oefeningen doen. Je ervaart zo een staat van zijn die je ook in je dagelijks leven kunt toepassen. Want met deze aandacht en focus die je o.a. leert tijdens het dotten kun je het dagelijks leven ook veel gemakkelijker aan. Hoe dat werkt, ook in moeilijke situaties bespreken en oefenen we uitgebreid. Daarnaast leer ik je hoe je je oude manieren kunt afleren en jezelf als het ware kunt herprogrammeren. Naast het dotten werk ik hiervoor ook graag met muziek, de kracht van edelstenen en het werk van Joe Dispenza.

“Workshop dotpainten gevolgd vandaag. Super leuk om te doen, fijne uitleg! Even helemaal zen worden en heel toegankelijk om ook thuis te gaan doen. Prachtige locatie in een knus dorpje. Zeker een aanrader! Bedankt, het was heel erg leuk!”

Tijdens deze kwartaal training volg je tweewekelijks een trainingsavond. Aan het eind van deze training ben je veel beter in staat om in het hier en nu te blijven, kun je bewust en met aandacht je dagelijkse dingen doen en ga je veel gemakkelijker met uitdagende situaties om.

Uitermate geschikt ook voor mensen die last hebben van burn out klachten of daarvan herstellende zijn.

Deze training is om de twee weken, 10 vrijdag avonden, van 19.00 – 22.00, startende op 11 mei in de mooie omgeving van Schellinkhout (Hoorn NH). We werken in een groep van maximaal 6 personen zodat iedereen genoeg aandacht krijgt en we echt de diepte in kunnen gaan.

De totale kosten voor deze training is
€ 650,- , incl. materiaal, koffie thee, fris en versnaperingen.
(betaling kan eventueel ook in 3 maandelijkse termijnen)

Aanmelden: workshops@natashja.nl

NB: Ben je puur geïnteresseerd in de dot techniek dan zou ik je de gewone dot art workshop willen aanbevelen.

Andere cursussen die ook interessant voor je kunnen zijn:

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2020 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account