Hamsa Handje Dotpainten

De Hamsa Hand komt in veel verschillende religies voor en wordt door velen gebruikt als het symbool van bescherming, geluk en innerlijke kracht.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom om dit zelf te ervaren en je eigen kracht handje te maken. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe je de verf mengt, welke materialen je gebruikt om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je patronen creëert. Na wat oefenen op papier, steken we de handen uit de mouwen en gaan we aan de slag op het Hamsa Handje. Je kunt zelf kiezen of je ‘vrij’ gaat dotten of een mandala patroon wilt creëren. Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kosten: € 55,00 incl. p.p.
Dat is inclusief een hamsa handje, vier verfcontainertjes (die gaan mee naar huis), gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. Plus je gaat naar huis met een leuke goodiebag!

​Pak deze kans met beide handen aan en ervaar hoe leuk en rustgevend dotpainten is!

Kom gezellig met vriendinnen, familie, je partner of collega’s!
Staat er hieronder nog geen datum vermeld of schikt deze niet? Registreer dan je interesse en dan prikken we samen een datum.

  Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney. Voor meer informatie, stuur een email naar:

  info@dotpaint-academy.nl

  ©2024 dotpaint-academy.nl lovingly maintained by Plush Global Media

  Contact

  Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

  Wordt verstuurd

  Login met je gegevens

  Je gegevens vergeten?