Gabie Devaney

In februari 2019 heb ik (Gabie Devaney) Natashja leren kennen tijdens een heerlijk Dot Art retreat in Schellinkhout. Sinds dien ben ik in de ban van ‘dotten’. Tijdens de jaartraining bij de Dotpaint Academy heb ik niet alleen mijn techniek verfijnd en mijn ervaring opgebouwd, maar ik heb zelf ook mogen ervaren wat deze meditatieve kunstvorm met je innerlijke wezen doet. Het brengt mij ontspanning en helpt me om alles om me heen even los te laten en helemaal in het NU te zijn. Ik ben weer gaan creëren vanuit mijn kern, vanuit mijn hart en dat brengt mij heel veel levensvreugde.

Mijn praktijk ‘Reconnect your Heart’ in Oegstgeest ondersteunt anderen in het proces van de verbinding met jezelf te (her)ontdekken of te verdiepen. “Uit je hoofd en in je hart” met healing, geurfrequenties en Dot Art. Of je nou kiest voor een individuele healing sessie of een creatieve en tevens meditatieve Dot Art workshop, de verbinding met het hart staat centraal.

Dot Art workshops bieden je de mogelijkheid om in een fijne en veilige sfeer met gelijkgestemden naar binnen te reizen, naar jouw kern en om vanuit daar te gaan creëren. De dotpaint techniek helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU. Ervaar de helende kracht van het werken met kleuren en kristal elixers, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

LEVEN IN VERBINDING MET JEZELF

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2020 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account