Gabie Devaney

In februari 2019 heb ik Natashja van Ginkel leren kennen tijdens een heerlijk Dot Art retreat in Schellinkhout. Sinds dien ben ik in de ban van ‘dotten’. Tijdens de jaartraining bij de Dotpaint Academy (2019) heb ik niet alleen mijn techniek verfijnd en mijn ervaring opgebouwd, maar ik heb zelf ook mogen ervaren wat deze meditatieve kunstvorm met je innerlijke wezen doet. Het brengt mij ontspanning en helpt me om alles om me heen even los te laten en helemaal in het NU te zijn. Ik ben weer gaan creëren vanuit mijn kern, vanuit mijn hart en dat brengt mij heel veel levensvreugde.

Mijn praktijk ‘Reconnect your Heart‘ in Oegstgeest ondersteunt anderen in het proces van de verbinding met jezelf te (her)ontdekken of te verdiepen. “Uit je hoofd en in je hart” met healing en art. Of je nou kiest voor een individuele healing sessie of een creatieve en tevens meditatieve Dot Art workshop, de verbinding met het hart staat centraal.

Al tijdens het volgen van de jaartraining ben ik begonnen met het geven van Dot Art workshops. Zo bied ik anderen de mogelijkheid om in een fijne en veilige sfeer met gelijkgestemden naar binnen te reizen, naar jouw kern en om vanuit daar te gaan creëren. De dotpaint techniek helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU. Ervaar de helende kracht van het werken met kleuren en kristal-elixers, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Eind 2020 heb ik de Dotpaint Academy van Natashja overgenomen. Ik voel me dankbaar dat ik mijn liefde voor creativiteit met nog meer mensen kan delen en deelnemers van de Jaartraining mag begeleiden in dit waardevolle proces. Het is een jaar vol creativiteit, bewustwording en persoonlijke groei…

Ervaar de helende kracht van creëren

Dotpaint Workshops

Wil je ook graag ervaren wat dotpainten met je doet? Neem dan een kijkje onder het menu Workshops. Hier vind je een aantal verschillende thema’s ter inspiratie. Heb je interesse? Weet dat je welkom bent in mijn creatieve studio. Ik organiseer met alle liefde ook privé workshops voor jou en je vrienden/vriendinnen of samen met familie of collega’s. Stuur me gerust een mailtje voor meer informatie.

©2024 dotpaint-academy.nl lovingly maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?