Gabie Devaney

In februari 2019 heb ik Natashja van Ginkel leren kennen tijdens een heerlijk Dot Art retreat in Schellinkhout. Sinds dien ben ik in de ban van ‘dotten’. Tijdens de jaartraining bij de Dotpaint Academy heb ik niet alleen mijn techniek verfijnd en mijn ervaring opgebouwd, maar ik heb zelf ook mogen ervaren wat deze meditatieve kunstvorm met je innerlijke wezen doet. Het brengt mij ontspanning en helpt me om alles om me heen even los te laten en helemaal in het NU te zijn. Ik ben weer gaan creëren vanuit mijn kern, vanuit mijn hart en dat brengt mij heel veel levensvreugde.

Mijn praktijk ‘Reconnect your Heart‘ in Oegstgeest ondersteunt anderen in het proces van de verbinding met jezelf te (her)ontdekken of te verdiepen. “Uit je hoofd en in je hart” met healing en Dot Art. Of je nou kiest voor een individuele healing sessie of een creatieve en tevens meditatieve Dot Art workshop, de verbinding met het hart staat centraal.

Al tijdens de jaartraining ben ik begonnen met het geven van kleinschalige Dot Art workshops. Zo bied ik anderen de mogelijkheid om in een fijne en veilige sfeer met gelijkgestemden naar binnen te reizen, naar jouw kern en om vanuit daar te gaan creëren. De dotpaint techniek helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU. Ervaar de helende kracht van het werken met kleuren en edelsteen elixers, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Ik voel me dankbaar dat ik mijn creatieve werkzaamheden nog verder heb kunnen uitbreiden en nu samen met Angela Verburg de jaartraining van de Dotpaint Academy geef, en ik dit waardevolle proces met anderen kan delen. Het is een jaar vol creativiteit, bewustwording en persoonlijke groei… voor de deelnemers, maar ook voor mij.

LEVEN IN VERBINDING MET JEZELF

Momenteel ontvang ik max. 2 deelnemers in mijn atelier in Oegstgeest (datum op aanvraag). Ieder heeft zijn/haar eigen tools en we werken op 1.5m afstand. Ik organiseer met alle liefde een privé workshops voor jou en een vriend/vriendin, moeder & dochter of samen met een familielid of collega. Hieronder vind je een aantal verschillende thema’s ter inspiratie. Heb je interesse? Informeer naar de mogelijkheden!

‘Dankbaarheidsboekje en Steen’

Datum: in overleg
Tijd: 10:00 – 13:00 of 14:00 – 17:00 uur
Lokatie: Groenhoevelaan 15, Oegstgeest

‘Aboriginal Dot Art op Canvas’

Datum: in overleg
Tijd: 10:00 – 13:00 of 14:00 – 17:00 uur
Lokatie Groenhoevelaan 15, Oegstgeest

‘Pauw(er) Steen Dotpainten’

Datum: in overleg
Tijd: 10:00 – 13:00 of 14:00 – 17:00 uur
Lokatie: Groenhoevelaan 15, Oegstgeest

‘Mandala Dot Art op Steen’

Datum: in overleg
Tijd: 10:00 – 13:00 of 14:00 – 17:00 uur
Lokatie: Groenhoevelaan 15, Oegstgeest

‘Mandala Paneel Dotpainten & Lunch’

Datum: in overleg
Tijd: 10:00 – 15:30 uur (dag workshop)
Lokatie: Groenhoevelaan 15, Oegstgeest

©2021 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur ons een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account