Dotpaint een Dankbaarheidsboekje & Steen

Geïnspireerd door een oefening uit het doe-boek The Magic (Rhonda Byrne), leek het me prachtig om een unieke krachtsteen te dotpainten met een klein dagboekje waar je dagelijks in op kunt schrijven waar je allemaal dankbaar voor bent! Door dankbaarheid meer in je leven toe te laten wordt je trillingsfrequentie verhoogd en dit geeft een gevoel van rust, innerlijke vrede, vreugde en overvloed.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom om dit zelf te ervaren en je eigen krachtsteen te maken met een leuk dagboekje. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe je de verf mengt, welke materialen je gebruikt om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je patronen creëert. Na wat oefenen op papier ga je aan de slag met een steen naar keuze en het bewerken van de kaft van een A6 dagboekje. Je kunt er voor kiezen om ‘vrij’ te dotten of een mandala patroon te creëren. De keuze is helemaal aan jou! Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kosten: € 55,00 incl. p.p.
Dat is inclusief een kleine steen & dagboekje, vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. En je gaat naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

​Kom je heerlijk creëren en ervaren wat dotpainten met jou doet?

Gezellig met vriendinnen, familie, je buurvrouw, partner of collega’s!
Staat er hieronder nog geen datum vermeld, registreer dan je interesse en dan prikken we samen een dag.

WORKSHOP DATUM: Maandag 13 juni, 10:00 – 13:00 uur

Lokatie: Groenhoevelaan 15, 2343 BP Oegstgeest
(Ik geef de workshops tijdelijk thuis totdat de nieuwe studio klaar is!) 

  Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney. Voor meer informatie, stuur een email naar:

  info@dotpaint-academy.nl

  ©2022 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

  Contact

  Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

  Wordt verstuurd

  Login met je gegevens

  of    

  Je gegevens vergeten?

  Create Account