Dotpaint een Dankbaarheidsboekje & Steen

Geïnspireerd door een oefening uit het doe-boek The Magic (Rhonda Byrne), leek het me prachtig om een unieke krachtsteen te dotpainten met een klein dagboekje waar je dagelijks in op kunt schrijven waar je allemaal dankbaar voor bent! Door dankbaarheid meer in je leven toe te laten wordt je trillingsfrequentie verhoogd en dit geeft een gevoel van rust, innerlijke vrede, vreugde en overvloed.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom in mijn atelier in Oegstgeest om dit zelf te ervaren en je eigen krachtsteen te maken met een leuk dagboekje. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe je de verf mengt, welke materialen je gebruikt om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je patronen creëert. Na wat oefenen op papier ga je aan de slag met een steen naar keuze en het bewerken van de kaft van een A6 dagboekje. Je kunt er voor kiezen om ‘vrij’ te dotten of een mandala patroon te creëren. De keuze is helemaal aan jou! Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kosten: € 55,00 incl. p.p.
Dat is inclusief een steen & dagboekje, vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. En je gaat naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

​Kom je heerlijk creëren en ervaren wat dotpainten met jou doet?

In de studio in Sassenheim (klaslokaal in een voormalige basisschool) heeft ieder z’n eigen werkplek (op 1.5m afstand) en werk je met je eigen toolset en andere benodigheden. Registreer je interesse en dan prikken we samen een datum! Kom gezellig met een vriendin, zus, buurvrouw, partner of collega! Deze workshop kan ook op lokatie gegeven worden voor meerdere deelnemers. Informeer naar de mogelijkheden.

Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney. Datum en locatie in overleg. Registreer je interesse:

info@dotpaint-academy.nl

©2021 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur ons een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account