Dotpaint een Dankbaarheidsboekje & Steen

Geïnspireerd door een oefening uit het doe-boek The Magic (Rhonda Byrne), leek het me prachtig om een unieke krachtsteen te dotpainten met een klein dagboekje waar je dagelijks in op kunt schrijven waar je allemaal dankbaar voor bent! Door nog bewuster je dankbaarheid uit te spreken of onder woorden te brengen, verhoog je je trillingsfrequentie (energie) en dit geeft een gevoel van rust, innerlijke vrede, vreugde en overvloed.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom om dit zelf te ervaren en je eigen krachtsteen te maken met een leuk dagboekje. Tijdens deze workshop werken we met kant en klare Pentart verf en leer je welke materialen je gebruikt om kleine en grote dots te maken en hoe je patronen creëert. Na wat oefenen op papier ga je aan de slag met een steen naar keuze en het bewerken van de kaft van een A6 dagboekje. Je kunt er voor kiezen om ‘vrij’ te dotten of een mandala patroon te creëren. De keuze is helemaal aan jou! Ervaar de helende kracht van het werken met je handen en kleuren en kom dot voor dot een stukje dichterbij jezelf.

Kosten: € 55,00 incl. p.p.  Kom je met z’n tweeën, dan krijg je allebei €5.00 korting!
Dat is inclusief een kleine steen & dagboekje, vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. En je gaat naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

Ervaar de kracht van dotpainten & dankbaarheid.

Kom gezellig met vriendinnen, familie, je buurvrouw, partner of collega’s!
Staat er hieronder nog geen datum vermeld, registreer dan je interesse en dan prikken we samen een dag.

WORKSHOP DATUM:  4 mei 2024, 10:00 – 12:30 uur

Lokatie: Oosthoutlaan 4, 2171 TZ Sassenheim

  Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney. Voor meer informatie, stuur een email naar:

  info@dotpaint-academy.nl

  ©2024 dotpaint-academy.nl lovingly maintained by Plush Global Media

  Contact

  Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

  Wordt verstuurd

  Login met je gegevens

  Je gegevens vergeten?