Bettina van Beek

Ik werk al 25 jaar met veel plezier bij een groot Telecom bedrijf in Rijen, waarvan 4 jaar als HR specialist. Een hele leuke, drukke en afwisselende baan die ik 4 dagen in de week uitvoer. Tijdens de Corona periode, kreeg ik steeds meer de behoefte om in de avonduren creatief bezig te zijn, ook omdat mijn drie kinderen steeds groter worden en meer hun eigen leven gaan leiden. Ik ben toen wat gaan googlen en zo kwam ik de Dotpaint Academy website van Gabie tegen. Er was nog 1 plekje beschikbaar, dus ik heb me direct opgegeven.

In september 2021 is de jaartraining van start gegaan en met veel plezier reed ik 1x per maand vanuit Brabant richting Oegstgeest. Na de eerste trainingsdag was ik direct enthousiast en ging ik meteen aan de slag met het huiswerk. De variatie in de verschillende modules, daagt mij elke keer weer uit om deze creatieve kunstvorm te onderzoeken en te ervaren, maar ook zeker te voelen. Want wat de jaartraining mij het meest geeft is rust, ontspanning en blijheid van het creëren. Elke keer sta ik weer verstelt van het eindresultaat.

Na voltooiing van de jaartraining wil ik graag mijn kennis overdragen op anderen. Voorzichtig durf ik nu te gaan denken aan het geven van workshops, maar dit moet nog wel wat meer gestalte krijgen. Maar… mijn eerste workshop is een feit en staat gepland voor september 2022! Daarna wil ik rustig aan, via mond-tot-mond reclame mijn aanbod opbouwen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik jou kan bieden of heb je interesse in een workshop?
Voor meer informatie bel of mail me, dan kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen.

Hartelijke groeten,

Bettina

©2024 dotpaint-academy.nl lovingly maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?