Basis Techniek Dotpainten

Wil je heerlijk de week starten met een nieuwe creatieve ervaring? Dat kan! Aanstaande maandag 20 september geef ik een workshop waarbij je kennis kunt maken met de Basis Techniek van Dotpainten.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die juist dat proces van terugkomen bij jezelf ondersteunt. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom in mijn studio om dit zelf te ervaren en kennis te maken met dotpainten. Tijdens deze workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken en hoe je mooie volle dots maakt. Na wat oefenen op papier ga je aan de slag op een houten paneeltje en steen.

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kosten: € 55,00 incl. p.p.
Dat is inclusief een houten paneeltje & steen, vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. En je gaat naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

Maak kennis met dotpainten en ervaar wat het met je doet!

In mijn studio heeft ieder z’n eigen werkplek (op 1.5m afstand) en werk je met je eigen toolset en andere benodigheden. Kom gezellig met vriendinnen, familie, je buurvrouw, partner of collega’s! Staat er hieronder nog geen datum vermeld, registreer dan je interesse en dan prikken we samen een datum.

Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney.

©2022 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account