Angela Verburg

In maart 2019 vertelde Gabie dat ze een jaartraining dotpainting ging volgen. Iedere maand een hele zondag creatief bezig zijn met een kunstvorm die ik nog niet kende.

Mijn creatieve energie begon in me te kriebelen, zonder enige ervaring met dotpainting heb ik me samen met haar aangemeld voor deze jaartraining. In april 2019 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met deze kunstvorm en heb voor het eerst stippen/dots gezet.

Tijdens de jaartraining is mijn dot-techniek verfijnd en heb ik door ervaring al redelijk een eigen stijl opgebouwd.

Vanaf mijn eerste stip/dot ben ik verliefd op deze creatieve uitlaatklep. Het dotten biedt mij meer dan een creatieve uiting, het geeft me plezier, ontspanning, nog meer creatieve ideeën, maar vooral rust. Dotten brengt rust in het hoofd en zorgt ervoor dat ik alles om me heen kan loslaten. Het geeft een kijkje in mezelf, mijn kern. Een meditatief moment wat nieuwe energie geeft.

Al bijna 25 jaar ben ik werkzaam in het onderwijs en heb al veel kennis overgedragen aan kinderen, ook deze creatieve kunstvorm! Het dotpainten heeft mij veel gebracht (niet alleen een nieuwe hobby). Creatief bezig zijn heeft mij altijd veel voldoening en plezier gegeven, dit wil ik overbrengen en aanbieden aan anderen door het geven van workshops.

Ben je op zoek naar een leuke creatieve workshop op steen, hout, canvas of porselein voor een vriendinnen-avond, een personeelsuitje of kinderfeestje? Of heb je te maken met een opgejaagd gevoel en/of last van stress? Mail me dan, dan bepalen we gezamenlijk waar, wanneer en welke soort workshop je zou willen doen.

©2024 dotpaint-academy.nl lovingly maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?