Angela Verburg

In maart 2019 vertelde een vriendin dat ze een jaartraining dotpainting wilde gaanvolgen. Iedere maand een hele zondag creatief bezig zijn met een kunstvorm die ik nog niet kende.

Mijn creatieve energie begon in me te kriebelen, zonder enige aanraking met dotpainting heb ik me samen met mijn vriendin aangemeld voor deze jaartraining. In april 2019 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met deze kunstvorm en heb voor het eerst stippen/dots gezet.

Tijdens de jaartraining is mijn dot-techniek verfijnd en heb ik door ervaring al redelijk een eigen stijl opgebouwd.

Vanaf mijn eerste stip/dot ben ik verliefd op deze creatieve uitlaatklep. Het dotten biedt mij meer dan een creatieve uiting, het geeft me plezier, ontspanning, nog meer creatieve ideeën, maar vooral rust. Dotten brengt rust in het hoofd en zorgt ervoor dat ik alles om me heen kan loslaten. Het geeft een kijkje in mezelf, mijn kern. Een meditatief moment wat nieuwe energie geeft.

Al bijna 25 jaar ben ik werkzaam in het onderwijs en heb al veel kennis overgedragen aan kinderen, ook deze creatieve kunstvorm dotpainting! Het dotpainten heeft mij veel gebracht (niet alleen een nieuwe hobby). Creatief bezig zijn heeft mij altijd veel voldoening en plezier gegeven, dit wil ik overbrengen en aanbieden aan anderen door het geven van workshops.

Ben je op zoek naar een leuke creatieve workshop op steen, hout, canvas of porselein voor een vriendinnenavond, een personeelsuitje of kinderfeestje? Of heb je te maken met een opgejaagd gevoel en/of last van stress? Mail me dan, dan bepalen we gezamenlijk waar, wanneer en welke soort workshop je zou willen doen.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

©2020 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account