Aboriginal Dot Art op Canvas

Tijdens deze creatieve workshop laten we ons inspireren door de Aboriginals, de inheemse bevolking van Australië, waar dotpainting (schilderen in stippen) zijn oorsprong vindt. Hun kunstvorm is gericht op het vertellen van verhalen en hierbij wordt veel gebruik gemaakt van symbolen. Rood, geel, oker, zwart en wit zijn de meest voorkomende kleuren, waardoor het werk een hele aardse uitstraling krijgt.

Creëer jouw eigen canvas met Aboriginal symbolen en in de kleuren die jou aanspreken. Laat het kunstwerk onder je handen tot leven komen en je zult ervaren dat deze creatieve maar tevens meditatieve activiteit je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Dotpainten helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe je de verf mengt en welke materialen je gebruikt om kleine en grote dots te maken. Een overzicht van de Aboriginal symbolen en voorbeelden zullen aanwezig zijn ter inspiratie. Na wat oefenen op papier ga je lekker aan de slag. Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kosten: € 55,00 incl. p.p.
Dat is inclusief een canvas, vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen om tot een mooi eindresultaat te komen en natuurlijk iets lekkers bij de thee & koffie. En je gaat naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

​Kom je heerlijk creëren en ervaren wat dotpainten met jou doet?

In de studio in Sassenheim (klaslokaal in een voormalige basisschool) heeft ieder z’n eigen werkplek (op 1.5m afstand) en werk je met je eigen toolset en andere benodigheden. Registreer je interesse en dan prikken we samen een datum! Kom gezellig met een vriendin, zus, buurvrouw, partner of collega! Deze workshop kan ook op lokatie gegeven worden voor meerdere deelnemers. Informeer naar de mogelijkheden.

Deze workshop wordt verzorgd door Gabie Devaney. Datum en locatie in overleg. Registreer je interesse:

info@dotpaint-academy.nl

©2021 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur ons een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account