Aboriginal Stijl Dot Art op Canvas

Een aantal keer per jaar ben ik te gast bij Petra Smulders in haar Atelier ByPetie in ‘s-Hertogenbosch om deze mooie workshop te geven!

Tijdens deze creatieve workshop laten we ons inspireren door de Aboriginals, de inheemse bevolking van Australië, waar Dot Art (schilderen in stippen) zijn oorsprong vindt.

Hun kunstvorm is gericht op het vertellen van verhalen en hierbij wordt veel gebruik gemaakt van symbolen. Rood, geel, oker, zwart en wit zijn de meest voorkomende kleuren, waardoor het werk een hele aardse uitstraling krijgt.

Deze middag leer je hoe je de verf mengt en welke materialen je gebruikt om kleine en grote dots te maken. Je krijgt uitgebreide informatie over de Aboriginal symbolen. Na wat oefenen op papier ga je heerlijk zelf aan de slag met jouw canvas.

Je zult merken dat Dot Art en het creatief bezig zijn jouw gedachten even “stil” zet en je een fijne ontspanning ervaart.

Kosten: € 55,00 incl. p.p.
Dit is inclusief een canvas, vier verfcontainertjes, gebruik van allerlei materialen. Koffie/thee en wat lekkers horen er natuurlijk ook bij. En als klein extraatje ontvang je ook nog een goodiebag!

Staat hieronder nog geen datum vermeld? Registreer dan je interesse door een mail te sturen naar info@dotpaint-academy.nl.

Deze workshop wordt gegeven door Gabie Devaney in samenwerking met Petra Smulders.

©2023 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?