Aboriginal Dot Art Experience

Wat begon als een spontaan idee “Guus, mag ik een dotpaint workshop geven in jouw galerie?” heeft zich al snel ontwikkeld tot een hele fijne samenwerking en een unieke ervaring voor de deelnemers.

Tijdens deze inspirerende middag, delen Guus Overkamp en ik, Gabie Devaney, met veel enthousiasme onze passie voor de authentieke kunst van de Aboriginals, de inheemse bevolking van Australië waar schilderen in stippen zijn oorsprong vindt.

Guus gaat je alles vertellen over de cultuur, de verschillende kunstenaars en de symboliek in de schilderijen, terwijl ik je graag hands-on laat ervaren hoe leuk en rustgevend dotpainten is.

Geïnspireerd door de originele kunstwerken in de galerie, ga je je eigen canvas dotpainten! Ervaar de magie van het werken met je handen & kleur en kom dot voor dot dichterbij jezelf.

Kom kennismaken met Aboriginal Art en ontwaak de kunstenaar in jezelf!

Kosten: € 65,00 incl. p.p.
Dit is inclusief een canvas (20x20cm), 4 verfjes (die je mee naar huis neemt om je werk af te maken) en gebruik van allerlei materialen. Koffie/thee en wat lekkers horen er natuurlijk ook bij. En als klein extraatje ontvang je ook nog een leuke verrassing!

Lokatie: Aboriginal Art Amsterdam (galerie), Kerkstraat 31, 1191 JD Ouderkerk a/d Amstel (gratis parkeren)

DOT ART EXPERIENCE: Zondag 30 juni 13:00 – 16:00 uur

  Deze middag wordt aangeboden door Gabie Devaney in samenwerking met Guus & Mieke Overkamp van Galerie Aboriginal Art Amsterdam

  ©2024 dotpaint-academy.nl lovingly maintained by Plush Global Media

  Contact

  Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

  Wordt verstuurd

  Login met je gegevens

  Je gegevens vergeten?