Jaartraining Reviews

Na een aantal workshops dotpainten groeide er een enorm verlangen om de Jaartraining te volgen. Ik maakte mezelf wijs dat het niet voor mij bestemd was, immers ik ben niet creatief. Wat ben ik blij dat ik toch de stoute schoenen heb aan gedaan en mezelf een jaar lang heb ondergedompeld in al het moois en liefs wat via deze training, mijn medecursisten maar vooral vanuit Gabie aangereikt is. Het was heerlijk om 1 dag in de maand te creëren en met veel inspiratie en materialen en opdrachten weer naar huis te gaan. Het jaar is, helaas, voorbij gevlogen maar het dotten en Gabie heb ik in mijn hart gesloten. Ik heb er geen seconde spijt van dat ik het mezelf gegund heb de jaartraining te volgen en ik nu voel; ik ben creatief.

Annemiek Haastregt

Gabie is een geweldige vrouw; lief, aardig, geduldig en super creatief. Wanneer je jezelf een mooi cadeau wilt geven, is de Jaartraining of een workshop volgen bij the Dotpaint Academy een absolute aanrader! Veel plezier!!

Joyce van Diest

Mensen op je pad komen niet zomaar… we zijn meer verbonden met elkaar dan we denken. Erg dankbaar dat ik Gabie, haar passioneel gedreven Dotpaint Academy, haar kennis en aanpak, leuke mede-leerlingen heb mogen leren kennen. Hiervoor kwam ik graag maandelijks uit België. Mijn liefde voor kleur werd me ’herinnerd’ waarmee ik Levenslust en Joy ervaar… dank je lieve Gabie! Jij doet dit supergoed.

Veerle Keereman

 

Tijdens de Corona periode, kreeg ik steeds meer de behoefte om in de avonduren creatief bezig te zijn, ook omdat mijn drie kinderen steeds groter worden en meer hun eigen leven gaan leiden. Ik ben toen wat gaan googlen en zo kwam ik de Dotpaint Academy website van Gabie tegen. Er was nog 1 plekje beschikbaar, dus ik heb me direct opgegeven.

In september 2021 is de jaartraining van start gegaan en met veel plezier reed ik 1x per maand vanuit Brabant richting Oegstgeest. Na de eerste trainingsdag was ik direct enthousiast en ging ik meteen aan de slag met het huiswerk. De variatie in de verschillende modules, daagt mij elke keer weer uit om deze creatieve kunstvorm te onderzoeken en te ervaren, maar ook zeker te voelen. Want wat de jaartraining mij het meest geeft is rust, ontspanning en blijheid van het creëren. Elke keer sta ik weer verstelt van het eindresultaat.

Bettina van Beek

In april 2019 ben ik gestart met de Dotpaint Academy jaartraining. Dit was de eerste groep deelnemers van de Academy, toen nog in handen van Natascha van Ginkel! Ik ben de training gestart terwijl ik nog nooit van dotpainting had gehoord en ook nog nooit een dot gezet had. Ik sprong in het diepe niet helemaal wetende waar ik me een jaar lang aan vast legde, maar ik voelde een grote JA. Wat ben ik blij dat ik deze sprong heb durven nemen, want het afgelopen jaar heb ik ontzettend veel geleerd.

Het dotten heeft mij veel gegeven. Rust, heerlijk creatief bezig zijn, en de ervaring om workshops te geven. Dotpainting heeft tijdens deze jaartraining mijn hart gestolen, het is een verslavende, meditatieve, kleurrijke creatieve kunstvorm. Fantastisch.

Het heeft me alles gebracht waar ik naar op zoek was. Tijd voor mezelf, heerlijk creëren en tips onder de knie krijgen. Ik vind het heerlijk om alleen te dotten, maar de trainingsdagen zijn heel bijzonder en leuk om te mogen ervaren. De trainingsdagen zijn eigenlijk kadootjes, heel gaaf om met anderen een creatief proces aan te gaan en te ervaren.

Ik dank mezelf dat ik deze jaartraining ben gaan volgen, eindelijk mezelf tijd gegeven om me daadwerkelijk creatief te kunnen en mogen uiten, ik dank de Dotpaint Academy voor de informatie, tips en tricks van het dotten, maar ook voor de fijne locaties en het samenzijn.

Ik heb genoten, geleerd en gecreëerd en raad iedereen een training aan die zichzelf wil trakteren op een fantastisch creatief proces. 

Angela Verburg

Een jaar lang dotpainten bij de Dotpaint Academy…. Wat kan ik erover zeggen?

Vanaf het eerste moment voelde ik mij welkom en wist ik, dat ik hier mezelf mocht zijn.

Ik heb een heel mooi en voor mij belangrijk jaar maandelijks doorgebracht met een stel fantastische mensen. We ondersteunden elkaar en gaven elkaar mooie inzichten. Voor mij was het dus veel meer dan dotpainten alleen.

We hebben met uiteenlopende materialen gewerkt, wat leuke uitdagingen met zich meebracht. Regelmatig werkten we ook met andere technieken, zoals mixed media en alcohol inkt, wat heel fijn was om te doen.

Kortom, ik kan terug kijken op een geweldig dotjaar en zal onze bijeenkomsten zeker gaan missen.

Marianne Helmich

When I started the Dotpaint Academy I embarked on a fantastic adventure that meant a lot for me at that specific moment of my life. On a personal and emotional level, I was looking for some balance and grounding as well as regaining my passion for creativity. I found all that and more through Dotpainting. It took my heart and reminded me how amazing it is to be creative, to follow your soul’s calling, letting that beautiful energy flow through your whole body, imprinting itself onto every piece you make, not only making it special but also unique.

The year training at the Dotpaint Academy (DPA) was intense, surprising, uplifting, lots of fun, challenging  in different ways but also very mindful and serene. Every class was carefully selected, introducing us to this incredible world of #dotpainting, its roots, history and benefits, but also to other forms of #art. I enjoyed every single class to the fullest and I am overjoyed to be part of it and call it my home, my new beginning. Thank you so much for an amazing year experience.

Patricia Roijaards

©2024 dotpaint-academy.nl lovingly maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?