Jaartraining Reviews

In april 2019 ben ik begonnen met een jaartraining dotten. Ik werd een van de vijf deelnemers van de eerste Dotpaint Academy! Ik ben de training gestart terwijl ik nog nooit van dotpainting had gehoord en ook nooit had gedaan, ik sprong in het diepe en met een contract om me een jaar lang vast te leggen met deze kunstvorm. Wat ben ik blij dat ik deze sprong heb durven nemen want het afgelopen jaar heb ik ontzettend veel geleerd.

Het dotten heeft mij veel gegeven. Rust, heerlijk creatief bezig zijn, en de ervaring om workshops te geven. Dotpainting heeft tijdens deze jaartraining mijn hart gestolen, het is een verslavende, meditatieve, kleurrijke creatieve kunstvorm. Fantastisch.

Het heeft me alles gebracht waar ik naar op zoek was. Tijd voor mezelf, heerlijk creëren en tips onder de knie krijgen. Ik vind het heerlijk om alleen te dotten, maar de trainingsdagen zijn heel bijzonder en leuk om te mogen ervaren. De trainingsdagen zijn eigenlijk kadootjes, heel gaaf om met anderen een creatief proces aan te gaan en te ervaren.

Ik dank mezelf dat ik deze jaartraining ben gaan volgen, eindelijk mezelf tijd gegeven om me daadwerkelijk creatief te kunnen en mogen uiten, ik dank de Dotpaint Academy voor de informatie, tips en tricks van het dotten, maar ook voor de fijne locaties en de heerlijke lunches.

Ik heb genoten, geleerd en gecreëerd en raad iedereen een training aan die zichzelf wil trakteren op een fantastisch creatief proces. 

Angela Verburg

Een jaar lang dotpainten bij de Dotpaint Academy…. Wat kan ik erover zeggen?

Vanaf het eerste moment voelde ik mij welkom en wist ik, dat ik hier mezelf mocht zijn.

Ik heb een heel mooi en voor mij belangrijk jaar maandelijks doorgebracht met een stel fantastische mensen. We ondersteunden elkaar en gaven elkaar mooie inzichten. Voor mij was het dus veel meer dan dotpainten alleen.

We hebben met uiteenlopende materialen gewerkt, wat leuke uitdagingen met zich meebracht. Regelmatig werkten we ook met andere technieken, zoals mixed media en alcohol inkt, wat heel fijn was om te doen.

Wil je professioneel workshops gaan geven, maar weet je niet zo goed hoe je dit vorm moet geven, dan ben je bij de Dotpaint Academy aan het juiste adres. Alle zakelijke kennis werd met ons gedeeld, hetgeen ik als zeer prettig heb ervaren. Wat een openheid! Zonder angst voor concurrentie! Fantastisch.

Kortom, ik kan terug kijken op een geweldig dotjaar en zal onze bijeenkomsten zeker gaan missen.

Marianne

When I started the Dotpaint Academy I embarked on a fantastic adventure that meant a lot for me at that specific moment of my life. On a personal and emotional level, I was looking for some balance and grounding as well as regaining my passion for creativity. I found all that and more through Dotpainting. It took my heart and reminded me how amazing it is to be creative, to follow your soul’s calling, letting that beautiful energy flow through your whole body, imprinting itself onto every piece you make, not only making it special but also unique.

The year training at the Dotpaint Academy (DPA) was intense, surprising, uplifting, lots of fun, challenging  in different ways but also very mindful and serene, filled with the knowledge needed to stand on your own as a workshop trainer but also filled with love. Every class was carefully selected, introducing us to this incredible world of #dotpainting, its roots, history and benefits, but also to other forms of #art. I enjoyed every single class to the fullest and I am overjoyed to be part of it and call it my home, my new beginning. Thank you so much for an amazing year experience.

Patricia

Tijdens de jaartraining bij de Dotpaint Academy heb ik niet alleen alle ins & outs van deze prachtige schildertechniek geleerd en verfijnd, maar het was een ook een jaar vol persoonlijke ontdekkingen en groei. Ik heb zelf mogen ervaren wat deze meditatieve kunstvorm met je innerlijke wezen doet. De perfectionist in mij gaf zich langzaam over aan het proces van ‘het plan loslaten’ en gewoon maar een eerste ‘stip’ (stap) zetten en vertrouwen.

Creëren vanuit mijn kern, vanuit mijn hart en daar kan ik nu intens van genieten én dit mooie proces natuurlijk met anderen delen. Onder de deskundige en warme begeleiding van Natashja van Ginkel ging ik op reis in een wereld van kleur en creativiteit. Elke trainingsdag was een echte verwendag met een ander thema of opdracht. Hierdoor bouwde ik niet alleen meer ervaring op, maar ontwikkelde ik ook helemaal mijn eigen stijl. Tijdens het jaar groei je als een groep en mag je ook getuige zijn van de persoonlijke ontwikkeling van de andere deelnemers. Zo mooi. Het jaar heeft me heel veel gebracht!

Gabie Devaney

©2022 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account