DOTPAINT VIDEO'S

Op deze pagina vind je enkele korte dotpaint tutorial video's waarin Natashja van Ginkel de basics van dotpainten uitlegt.

Dotpainting Stone

4.14 mins

Earth & Water

Dotpaintpenselen zelf maken & Verf  mixen

6.25 mins

In deze video legt Natashja uit hoe ze haar eigen dotpenselen prepareert en hoe ze de verf mixt om mooie glanzende dots te maken.

Dotpainting Stone

3.30 mins

Sacred Healing Space

Dotpainting Stone

3.02 mins

Purple & Reds

Dotpainting Pendant

2.26 mins

Pastel Colour Pendant

Mandala Dot Art

4.47 mins

Loslaten…

Dotpainten biedt je ook de mogelijkheid om te leren los te laten. Laat je perfectionisme even los en kijk wat er mag ontstaan.

“Zoals je in mijn filmpjes kan zien werk ik vaak zonder eerst een patroon of lijnen voor te tekenen. In deze panelen zit het middelpunt al gegraveerd en kun je van daaruit starten…

Het komt wel eens voor dat er twee dotjes te dicht tegen elkaar aan zitten of niet precies gelijk is met een ander deel van het patroon wat ontstaat… laat dat los. Dotpainten is handwerk en je bent geen machine of robot. Bovendien zie je er weinig meer van als je werk helemaal af is en lijkt het geheel altijd goed met elkaar te resoneren.

Dus ga geen dotjes tellen en maak je niet druk als er twee dotjes in elkaar overlopen en niet even groot zijn. Wees lief voor jezelf!

Sta jezelf toe om te creëren vanuit je gevoel, het denken los te laten en je zult merken dat je met plezier en vooral LIEFDE zult gaan dotten en DAT IS HETGEEN waar mensen zich tot aangetrokken voelen. De boodschap EN liefde die je in je werk gestopt hebt!” Natashja van Ginkel

Dotpainting Stone

5.44 mins

Dotpainting on Stone

Dotpainting Stone

2.59 mins

Blue Lagoon

Dotpainting Mobile Phone Cover

4.11 mins

Blue Lagoon

Dotpainting Mobile Phone Cover (part 2)

0.47 mins

Blue Lagoon

Dotpainting Wooden Buddha

2.47 mins

©2023 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

Contact

Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?