JAAR TRAINING
(10 cursus dagen)

Binnen een jaar leer je alles over de dot-techniek, geniet je maandelijks van een hele dag creëren met gelijkgestemden en leer hoe je inspirerende workshops geeft.

De jaartraining is een prachtig proces van zelfbewustwording, maandelijks een dag creëren vanuit je hart met een klein groepje cursisten. Of je na voltooiing van het programma er voor kiest om als creatief ondernemer aan de slag te gaan of dat je alleen prachtige kunstwerken voor jezelf of anderen maakt, is helemaal aan jou. Eén ding is zeker… deze bijzondere kunstvorm zal je leven verrijken.

Zo zal er tijdens deze jaartraining, bestaande uit 10 cursusdagen, aandacht besteed worden aan de basis van dotpainten, een stukje geschiedenis, hoe je workshops samenstelt en begeleidt, maar bijvoorbeeld ook hoe je dotpainten kunt inzetten om mensen innerlijke rust te laten ervaren en weer in hun kracht te komen. Tijdens dit creatieve jaar zul je zien hoe je eigen werk zich steeds verder verfijnt en dat je jouw eigen unieke dot-stijl ontwikkelt.

Ik deel ook graag mijn kennis over workshops geven en begeleiden met jou, zodat ook jij succesvol kunt gaan ondernemen als daar jouw wens naar uit gaat! Op die manier kunnen we samen een krachtig netwerk van dot artists op bouwen waarin ieder met zijn eigen onderneming andere mensen kan laten ervaren hoeveel rust en plezier dotpainten kan brengen.

Diverse Materialen & Technieken

Tijdens de training leer je hoe je de verf mengt en hoe je kristalelixers kan maken en toevoegen. Je leert over kleuren-energie en wat dat met je doet en natuurlijk komen er diverse materialen aan bod, zoals houten mandala panelen, canvas, werken op steen en gips. Daarnaast zal er ook een breed scala aan dottingtools worden besproken en gebruikt. Er zullen al gaande weg van de training ook vernieuwde technieken beoefend worden.

In co-creatie

Gedurende de 10 maanden zal er nog veel meer behandeld worden! Het programma is zo ontworpen dat je zelf zult gaan ervaren wat dotpainten met je doet, wat het je brengt en hoe je de verschillende materialen ervaart. Daarnaast is er ruimte binnen de training om in co-creatie met jou, de deelnemer, in te gaan vullen. Wat vind jij belangrijk om te leren, wat wil jij precies gaan uitdragen met je werk of onderneming? Je zult ervaren dat je tijdens dit jaar niet alleen een prachtige nieuwe techniek leert, maar ook een persoonlijke ontwikkeling doormaakt die je heel veel waardevols zal brengen.

Ondernemen

Naast alle creatieve technieken leer je ook hoe je van je workshops een zakelijk succes kunt maken. Zo leer je hoe je workshops samenstelt, hoe je prijzen bepaalt, hoe je je materiaal inkoopt en natuurlijk hoe je jezelf kunt promoten en deelnemers werven via social media en andere marketingkanalen. Ook voor degene die niet persé workshops willen gaan geven, maar wellicht wel eigen werk willen gaan verkopen, is deze informatie zeer waardevol.

All Inclusive Trainings Programma

De jaartraining bestaat uit 10 trainingsdagen. Bijna elke maand volg je een trainingsdag (zie kalender). Deze dagen zijn volledig verzorgd, van lesmateriaal en locatie tot koffie, thee, versnaperingen en een vegetarische lunch.

De trainingsdagen zullen voorlopig plaatsvinden in Oegstgeest* op zondagen van 10.00-16.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur). Tussen de trainingen door heb je alle gelegenheid om het geleerde in praktijk te brengen en te oefenen en sta je in contact met de Dotpaint Academy voor al je vragen. (*In september hoop ik een nieuwe ruimte te hebben in Katwijk!)

Ook zul je een aantal huiswerk opdrachten mee krijgen, welke je verder zullen stimuleren en inspireren zodat jij het beste uit jezelf haalt en ontwikkelt tot een heuse dot artist!

De Dotpaint Academy Jaartraining heeft je veel te bieden:

 • 10 gevarieerde trainingsdagen vol creativiteit, waar je de dot-techniek eigen maakt en zelf creatief bezig bent in verbinding met gelijkgestemden
 • prachtig proces van zelfbewustwording en persoonlijke ontwikkeling door middel van creativiteit
 • maak kennis met het ondernemerschap (heb je geen ambities om workshops te gaan geven? Geen probleem. Weet dat je welkom bent!)
 • toegang tot een besloten Dotpaint Academy whatsapp groep voor deelnemers waar je tussendoor vragen kunt stellen, informatie uitwisselen en met elkaar kunt afspreken en oefenen
 • je eigen promotie pagina op de Dotpaint Academy website
 • korting op de aanschaf van materialen
 • gemakkelijk en overzichtelijk per cursusmaand betalen (of in één keer met fikse korting!)
 • advies bij het opstarten van je creatieve onderneming
 • binnen een half jaar kun je al je eerste workshops gaan geven!
 • de jaartraining is ook geschikt voor mensen die nog nooit gedot hebben!

Dotpainting Academy

all inclusive abonnement

€150

per maand

ONTVANG €100 KORTING*

*Betaal alle 10 cursusdagen in één keer voor aanvang van de eerste trainingsdag (betaal €1,400 i.p.v. €1,500)!

50% KORTING OP HET MATERIALENPAKKET

Deelnemers die zich vóór 31 augustus 2022 aanmelden, ontvangen 50% korting op de aanschaf van het materialenpakket t.w.v. €100,-!

AANMELDEN - START SEPTEMBER 2022

Individuele aandacht is van groot belang, daarom zijn er per groep een beperkt aantal plekken beschikbaar. Er zijn nog TWEE plekken vrij voor september! Wil jij ook ervaren wat dotpainten met je doet en je ontwikkelen tot een heuse dot artist en creatief ondernemer? Meld je dan aan via onderstaand contact formulier.

Na ontvangst van je gegevens, krijg je een ontvangstbevestiging per email met het Aanmeldingsformulier en de Algemene Voorwaarden. Pas na ontvangst van je ondertekende Aanmeldingsformulier is je deelname verzekerd.

Tip: Sommige werkgevers vergoeden de Jaartraining volledig uit de werknemer’s persoonsgebonden budget! Vraag op je werk naar de mogelijkheden. Dotpainten is een vorm van Mindfulness en brengt rust en evenwicht. Iets waar veel mensen juist in deze tijd grote behoefte aan hebben.

Deelnemers die zich vóór 31 augustus 2022 aanmelden, ontvangen 50% korting op het materialenpakket t.w.v. 100 euro!

Voor vragen & opmerkingen, neem contact via info@dotpaint-academy.nl

  Mijn Verlangen

  Dotpainten brengt je weer terug bij jezelf, uit je hoofd en in je hart, je komt weer helemaal in het NU. Iets waar veel mensen naar verlangen en waar ik een ander graag bij ondersteun!

  Dotpainten is niet zomaar een kunstvorm, maar een kunstvorm welke rust en evenwicht teweeg kan brengen. Bewustwording en weer terugkomen bij je kern, bij jezelf! Dotpainten doet je alles om je heen vergeten. Uit je hoofd, en in je hart! Het moment van loslaten tijdens het proces van Dotpainten, wanneer gedachten en verwachtingen naar de achtergrond verdwijnen, creëert een opening en dan vindt er een diep luisteren naar je intuïtie plaats. Een diepe connectie met het ‘zelf’ waardoor je levensenergie weer lekker kan stromen en jij terugkomt in je flow.

  Ik heb zelf niet alleen het plezier van Dotpainten mogen ervaren, maar vooral ook de rust die het teweeg kan brengen in deze soms zo hectische wereld, waar alles zo ontzettend snel gaat. De behoefte aan innerlijke rust en zelfontplooiing is groot!

  Dotpainten is mindfulness. Het herhalende proces van dippen in de verf en dotten op je ondergrond heeft een meditatief effect op je hele wezen. Het helpt je te focussen en brengt je terug in het NU. Daarnaast is het ook een vorm van Art Therapie. Dotpainten spreekt aan op het creërende vermogen, welke in ieder mens aanwezig is. Je komt innerlijk in ‘beweging’ door het creatieve proces van het werken met verschillende kleuren en de unieke vormen die je creëert. Zo kom je terug bij jezelf, bij je kern.

  Mijn grootste verlangen is een ander te inspireren en in contact te brengen met zijn/haar innerlijke kompas, vanuit waar je kunt voelen en creëren en verbonden bent met alles en iedereen. Ervaar de helende kracht van creativiteit, wat dit innerlijk met je doet en hoe mooi het is om vanuit dit bewustzijn te leven.

  ©2022 dotpaint-academy.nl lovingly designed & maintained by Plush Global Media

  Contact

  Voor meer informatie & vragen, stuur een mailtje!

  Wordt verstuurd

  Login met je gegevens

  Je gegevens vergeten?